Mantra's zingen

Mantra's zingen leert je om in het hier en nu moment te zijn.
Het brengt je in een meditatieve staat en opent de deur naar een hoger bewustzijn. Het brengt meer helderheid in je hoofd.
Onze stem en ons geluid bevatten de trillingen van onze ziel.
Door te zingen en je eigen geluid te maken, maak je meer contact met je Ware zelf. Het zorgt ervoor dat het gevoel ook naar buiten kan en zorgt voor meer zelfexpressie.
Het is zeker niet nodig dat je kan zingen, al doende ga je meer durven en leer je je stem beter kennen;
Geen zorgen over de teksten, die zullen geprojecteerd worden op een scherm.
Door het reciteren van dezelfde klanken en zelf geluid voort te brengen krijg je meer voeling met de trillingen om je heen.
We maken er een leuke en sfeervolle avond van.
Met goed weer kunnen we in de tuin zitten.
Als iemand een instrument bespeelt, mag je dat meenemen, van harte welkom.
Des te sfeervoller kunnen we het maken.

 

Leren werken met celzouten

Woensdagen 8 september tot 20 oktober 2021 van 19.30 u. tot 21.30 u.

Ik deel graag mijn ervaringen in 7 lessen hoe ik met mensen, kinderen, katten, honden en paarden werk met deze geweldige zouten. Als je op de aangegeven tijdstippen niet kan deelnemen, geen probleem, je kan de videopnames altijd later bekijken op je eigen tempo. De lessen zullen gegeven worden over Zoom en je kan alvast inschrijven. Minimum aantal 10 deelnemers. De celzouten kunnen in ieder situatie worden gebruikt. Ze vormen geen belemmering voor een reguliere of complementaire behandeling omdat de celzouten lichaamseigen mineralen zijn in verdunde vorm.

Prijs: € 196 voor 7 sessies

Uw inschrijving is bevestigd als u overgeschreven heeft met vermelding celzouten en uw naam op het rekeningnummer BE 18 733 0094 804 65. Wel bevestigingsmailtje sturen op info@kimvandeneynden.be

celzouten_edited.jpg