Bloesems

Hoe werken bloesems?

Bloesemtherapie geeft je meer inzicht in je emotionele leven, zodat te heftige emoties worden gebalanceerd.

Bloesems werken zeer zacht in op de buitenste lagen van je aura,  de oorzaak wordt aangepakt.

In de praktijk werk ik vaak met bloesemkaartjes.  Je mag dan enkele kaartjes trekken waar tot je je aangetrokken voelt.  Dit verteld veel over je gemoedstand.  Ik leg dan uit waarom je die extracten hebt gekozen.

Faalangst, onzekerheid, piekeren … kortom alle soorten emoties!

Bijvoorbeeld iemand met faalangst (door verschillende trauma’s in de jeugd) kan meer inzichten krijgen in zijn gedrag.

Zo krijgt de patiënt meer daadkracht en ondernemingszin.  De faalangst zal oplossen en men durft meer uit te comfortzone te treden.

Voor kinderen:

Bij kinderen werkt het net als bij dieren snel en efficiënt, omdat ze zo puur zijn.

Jonge zielen leven meer in het heden en piekeren minder.

Bloesemtherapie is een ideale ondersteuning voor  kinderen met adhd, add, dyslexie, autisme en hoog gevoeligheid.

De extracten zorgen ervoor dat je je meer gesteund, vredevoller, serener en gelukkiger voelt.

Vaak door goede combinaties te maken met aromatherapie, edelstenen en healing geeft dit wonderbaarlijke resultaten.

We leven in deze ‘moderne’ tijd waar onze kinderen steeds worden overprikkeld en we méér moeten presteren.

Kinderen kunnen geen kind meer zijn, lekker buiten spelen in de natuur, gewoon ongedwongen, zonder computers, elektrosmog, tv, huiswerk, verplichtingen, verplichte hobby’s, etc.

Voor ons als volwassene:

Dit geldt ook voor ons, als volwassene.  Er wordt steeds meer van ons verwacht door onze buitenwereld en we vergeten maar al te vaak rekening te houden met onze binnenwereld.

Door de druk van de maatschappij krijgen we te maken met mensen die echt de weg kwijt zijn.  Depressies komen meer en meer voor.

Mensen moeten hun gevoel terug leren gebruiken en terugkeren naar hun eigen bron en zielentaak.

Jezelf durven zijn, je eigen talenten ontwikkelen en durven neerzetten in de maatschappij vragen moed en doorzettingsvermogen.

De bloesems helpen je verder op weg om dit alles neer te kunnen zetten!

Laagje per laagje kom je meer en meer tot je essentie.

Ik werk vaker met de Nederlandse remedies en de Nieuwe tijd Remedies.

De tijden en de frequenties veranderen heel erg snel in deze tijd.

De bachbloesems zijn heel goed, maar zijn gefabriceerd in 1930, dat waren hele andere tijden en resonanties dan de dag van vandaag.

Vaak is het nodig om net die extra ondersteuning de krijgen met een Nieuwe tijd bloesem, dat bestaat vaak uit edelstenenelixirs gecombineerd met een Nederlandse remedie en stemt zich mooi af op de frequenties die nu heersen.

We kunnen niet blijven vluchten van ‘heftige’ terugkerende emoties, signalen van ons lichaam en onze ziel.

Zo worden we zachtjes ‘gedwongen’ om terug naar ons gevoel en onze authenticiteit te gaan.

Als de emoties dan gekalmeerd zijn kan het fysiek lichaam weer de kracht vinden om te genezen.

De bloesems helpen je verder op weg om dit alles neer te kunnen zetten.

Laagje per laagje kom je meer en meer tot je essentie en verhoog je je bewustzijn, je pad en je missie.

Voor dieren:

Voor dieren gebruik ik de Bachbloesems, de Spirit Of Natures, de Nieuwe Tijd bloesems en de Nederlandse remedies.

Dieren kunnen ook overprikkeld zijn, weinig zelfvertrouwen hebben, faalangst, onzekerheden enzovoort. Meestal is er een symbiose aanwezig tussen het dier en de eigenaar, waardoor het ‘baasje’ mee wordt behandeld.

Online bloesemconsult:

Door een gesprek met je aan te gaan via Zoom of via Whatsapp video en je energetisch te screenen kies ik de juiste bloesems voor je uit.  Het consult duurt een half uur en kost inclusief het bloesemflesje, verzonden naar jouw thuisadres (België), 75 euro.

Daarmee kan je starten en ervaren hoe de bloesems voor jou werken in het dagelijkse leven.

Bloesems helpen je voor nog meer emotionele stabiliteit in het leven te ervaren en verhoogt je bewustzijn en groei. Voor hoog sensitieve mensen onder ons zijn de Nieuwe tijd remedies zeer dankbaar om nog beter om te gaan met de verhoogde energieën en veranderingen dat gaande zijn nu in 2023.

Ik werk met de Nieuwe Tijd bloesems, de Nederlandse remedies, de Spirit of Natures, de bachremedies en de vijf elementen.

Hoe gaat een consult in zijn werk?

Door een gesprek met je aan te gaan via Zoom of via Whatsapp video en je energetisch te screenen kies ik de juiste bloesems voor je uit.  Het consult duurt een half uur en kost inclusief het bloesemflesje, verzonden naar jouw thuisadres (België), 67 euro.

Je kan uiteraard ook naar mijn praktijk komen.  Daarmee kan je starten en ervaren hoe de bloesems voor jou werken in het dagelijkse leven.  Bloesems helpen je voor nog meer emotionele stabiliteit in het leven te ervaren en verhoogt je bewustzijn en groei.

Voor hoog sensitieve mensen onder ons zijn de Nieuwe tijd remedies zeer dankbaar om nog beter om te gaan met de verhoogde energieën en veranderingen dat gaande zijn nu in 2023.

Ik werk met de Nieuwe Tijd bloesems, de Nederlandse remedies, de Spirit of Natures, de Bachremedies en de vijf elementen.

Datum en uur wordt per mail afgesproken.

Subtitel van dienst

Bloesems

Omschrijf hier heel kort wat deze dienst inhoudt. Geen praktische zaken, maar de transformatie. Zoals “Heeft je hond verlatingsangst, waardoor je nooit meer zomaar de deur uit kan? Laten we samen zorgen dat je hond lekker gaat slapen als je weggaat, en jij je vrijheid terugkrijgt”. Dus echt van A (probleem) naar B (resultaat).

Omschrijf hier het probleem waar het baasje mee zit en ‘s nachts van wakker kan liggen. Vertel nog niets over je aanbod of hoe jij dat probleem oplost, dat komt later pas. Hier schets je alleen het plaatje van de situatie van het baasje nú, zodat ze zich begrepen voelen en denken “Ja, dit gaat over mij en zij snapt mij!”. Dat gevoel wil je opwekken in deze intro en onderstaand lijstje.

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Maar het kan ook anders...

Benoem het perspectief waar het baasje naar verlangt. Hoe ziet haar wereld eruit als het probleem is opgelost voor het baasje en het dier? Heb het hier ook vooral weer over de emotie, niet over praktische dingen. Dus niet “als je je hond niet meer trekt”, maar “als je weer zonder stress kunt wandelen”. Dus de emotionele reden achter het praktische. Door deze punten te benoemen laat je zien dat jij hen kan helpen zorgen dit punt te bereiken.

Je benoemt ook hier nog geen praktische zaken, maar zorgt alleen dat ze hierdoor denken: “JA dit wil ik ook, help mij dit te bereiken!”

Ja, dit is ook voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ervaringen van mijn klanten

Micheline Baeyens
Micheline Baeyens
Onlangs heb ik bij Kim een coaching gevolgd en deze ervoer ik als zeer prettig: ongedwongen, warm maar ook inzicht gevend en confronterend. Kim straalt rust, acceptatie en warmte uit zonder haar professionaliteit te verliezen. Ze luistert enorm goed en weet je terug te brengen naar de kern en weet altijd wel de juiste snaar te raken. Ik heb erg veel gehad aan onze gesprekken en kan een traject bij haar van harte aanbevelen. Ook heeft kim mijn mama en mij zeer goed kunnen helpen om onze gezondheid op een natuurlijke manier te verbeteren. Ik ben heel erg tevreden over Kim. Ze denkt met je mee en reageert snel.
Micheline Baeyens
Marcel Wallace
Marcel Wallace
Voor mijn Duitse herder een combinatie op maat van bloesems samengesteld door Kim, dit was zeer verrassend en fijn om te ervaren, en bleek ook echt wel effectief, bedankt daarvoor 💕 en pootje van Walter 🐾
Marcel Wallace

Ik ga je hierbij helpen

Hier kun je kort vertellen wat jouw eigen verhaal is, wat je al hebt overwonnen met jouw dieren en hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt. Je geeft baasjes hier perspectief. Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen en dat je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst, houdt het kort en krachtig. Maak het ongeveer maximaal zo lang zoals hier.

Nog een tussenkopje

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

Hier ga je pas over de praktische dingen vertellen en wat baasjes precies krijgen bij dit aanbod. Vertel bijvoorbeeld hoeveel sessies, lessen of andere contactmomenten er zijn. Vertel wat ze er verder nog meer bij krijgen, zoals handouts, naslagwerk of andere bonussen. Benoem ook hoe lang een sessie duurt. En ook hoe frequent ze zijn, zoals 1x per week. Hoe snel kunnen ze bij je terecht?

Budget pakket

€ 147,-

Standaard pakket

€ 197,-

Pro pakket

€ 297,-

Heb je nog vragen?
Stuur me gerust een berichtje!

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.