Consultaties dieren

Live consultatie:

Als gepassioneerd veterinair natuurgeneeskundige en grote dierenliefhebster help ik heel graag jouw dier.

Dit is één van mijn levensopdrachten en missies die ik ter harte vervul.

Zelf ben ik al meer dan 26 jaar de trotse partner van een Arabische volbloed Surat, waar ik een bijzondere band mee heb.

Mijn twee lieve border collies zijn jammer genoeg al overleden aan ouderdom en heb momenteel net een ‘honden’ pauze ingelast wegens mijn drukke bezigheden in de praktijk.

Als kattenliefhebster heb ik ook nog drie poezen Maesstro, Dosha en Bonaparté.

Surat, mijn lieve Arabier. We zijn al inmiddels meer dan 26 jaar samen, dit jaar werd hij 29 jaar.

Ik behandel dieren zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch.

Alle aspecten komen aanbod tijdens het consult, alsook de leefomstandigheden. 

Ik ga je hond, kat of paard ook energetisch screenen met mijn handen en met een frequentietoestel om te kijken waar de prioriteiten liggen.

Nadien kiezen we de gepaste natuurlijke therapie uit en wordt alles besproken in de praktijk.

Ik help je graag om je meer inzichten en bewustzijn te verkrijgen in de band met je dier en de levensopdracht die jullie vervullen.

Als je dier gestorven is begeleid en steun ik je graag verder met rouwverwerking.  Ik weet als geen ander hoe het voelt om je huisdier te verliezen en hoe zwaar dit kan zijn en hoe dit gegeven vaak nog onderbelicht is in onze maatschappij.

Live consultaties dienen steeds op het moment zelf betaald te worden, cash of met bankcontact (app).

Indien er een factuur gewenst is, kan dit later nog verstuurd worden.

 

Afstandsanalyse:

Je viervoeter wordt energetisch gescreend aan de hand van een duidelijke foto.  Ik maak contact met jouw lieveling. 

Dit gebeurd aan de hand van telepathische en intuïtieve communicatie.  Om deze informatie extra te checken die ik doorkrijg, test ik nog eens alles volledig door met de bioresonantie.

Mijn opgebouwde ervaring en kennis als Naturopaat, inclusief mijn intuïtieve vaardigheden worden mooi samengebracht in een holistisch geheel. 

Een natuurgeneeskundig behandelplan wordt opgesteld en per email opgestuurd.

De producten kunnen opgestuurd en besteld worden.

NB  De afstandsanalyses dienen steeds op voorhand betaald te worden.

Tarief en duurtijd kan je hier raadplegen.

Omschrijf hier het probleem waar het baasje mee zit en ‘s nachts van wakker kan liggen. Vertel nog niets over je aanbod of hoe jij dat probleem oplost, dat komt later pas. Hier schets je alleen het plaatje van de situatie van het baasje nú, zodat ze zich begrepen voelen en denken “Ja, dit gaat over mij en zij snapt mij!”. Dat gevoel wil je opwekken in deze intro en onderstaand lijstje.

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Maar het kan ook anders...

Benoem het perspectief waar het baasje naar verlangt. Hoe ziet haar wereld eruit als het probleem is opgelost voor het baasje en het dier? Heb het hier ook vooral weer over de emotie, niet over praktische dingen. Dus niet “als je je hond niet meer trekt”, maar “als je weer zonder stress kunt wandelen”. Dus de emotionele reden achter het praktische. Door deze punten te benoemen laat je zien dat jij hen kan helpen zorgen dit punt te bereiken.

Je benoemt ook hier nog geen praktische zaken, maar zorgt alleen dat ze hierdoor denken: “JA dit wil ik ook, help mij dit te bereiken!”

Ja, dit is OOK voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ik ga je hierbij helpen

Hier kun je kort vertellen wat jouw eigen verhaal is, wat je al hebt overwonnen met jouw dieren en hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt. Je geeft baasjes hier perspectief. Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen en dat je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst, houdt het kort en krachtig. Maak het ongeveer maximaal zo lang zoals hier.

Nog een tussenkopje

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Het resultaat

Na dit traject:

Vragen die je misschien nog hebt:

Geef hier antwoord op de vraag. Gebruik zoveel tekst als je nodig hebt. Je kunt ook linken naar bijvoorbeeld je contactpagina.

Geef hier antwoord op de vraag. Gebruik zoveel tekst als je nodig hebt. Je kunt ook linken naar bijvoorbeeld je contactpagina.

Geef hier antwoord op de vraag. Gebruik zoveel tekst als je nodig hebt. Je kunt ook linken naar bijvoorbeeld je contactpagina.

Geef hier antwoord op de vraag. Gebruik zoveel tekst als je nodig hebt. Je kunt ook linken naar bijvoorbeeld je contactpagina.

Geef hier antwoord op de vraag. Gebruik zoveel tekst als je nodig hebt. Je kunt ook linken naar bijvoorbeeld je contactpagina.

Geef hier antwoord op de vraag. Gebruik zoveel tekst als je nodig hebt. Je kunt ook linken naar bijvoorbeeld je contactpagina.

Heb je vragen ? Stuur me gerust een berichtje!

Maar het kan ook anders...

Benoem het perspectief waar het baasje naar verlangt. Hoe ziet haar wereld eruit als het probleem is opgelost voor het baasje en het dier? Heb het hier ook vooral weer over de emotie, niet over praktische dingen. Dus niet “als je je hond niet meer trekt”, maar “als je weer zonder stress kunt wandelen”. Dus de emotionele reden achter het praktische. Door deze punten te benoemen laat je zien dat jij hen kan helpen zorgen dit punt te bereiken.

Je benoemt ook hier nog geen praktische zaken, maar zorgt alleen dat ze hierdoor denken: “JA dit wil ik ook, help mij dit te bereiken!”

Ja, dit is ook voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin