Etherische oliën

Etherische olien

Geuren werken onmiddellijk

Etherische oliën kan je voor allerlei klachten inzetten.

Zowel emotioneel, fysiek als chronische klachten.

Geuren werken onmiddellijk in:

Als je etherische olie inneemt komt dit onmiddellijk in je bloedbaan (let op: neem oliën niet in zonder therapeutisch advies).

Je voelt je daardoor vrij snel beter.

Bij het verdampen of inhaleren komt er ook direct verlichting (denk aan een etherische olie bij verkoudheid).

Troost en energie nodig? 

Heb je wat troost nodig gedurende de dag, dan kan je kiezen uit bloemengeuren, citrusvruchten en houtsoorten.  Je kan het aanbrengen en verdunnen op een draagolie, als lichaamsparfum of bodylotion, op je buik (uiteraard verdund) of een chakra inmasseren.

Als toetje op de taart kan je er nog eens een persoonlijke auraspray van maken, door het in je energieveld en huiskamer te vernevelen.

Wil je een oppepper bij vermoeidheid, dan gebruik je etherische oliën die je een extra boost kunnen geven.  Denk aan lemongras, citroen, rozemarijn, ceder, enzovoort.


Vervelende pijntjes! 

Bij keelpijn, verkoudheden, sinusitis  of andere immuniteitsproblemen kunnen we in de praktijk de geknipte olie voor je uitkiezen.

Voor de lichamelijke pijntjes geeft het zoveel verlichting: zelfs voor pijnlijke voeten, je nek dat vastzit, zware benen en noem maar op!

Ook bij chronische infecties, denk bv aan klierkoorts of ernstige luchtweginfecties kunnen deze krachtige oliën je perfect ondersteunen.

In mijn praktijk zijn er altijd diverse snuffelflesjes geopend, om samen te gaan ruiken en ontdekken welke oliën bij jouw klachten passen.


Voor onze viervoeters en kindjes

Dieren reageren heel snel op etherische oliën.  Ik kan geurtesten uitvoeren om te kijken waar jouw dier het best op reageert.

Ook gebruik ik chakra oliën bij dieren om chakra’s te deblokkeren en terug te activeren.

Ook voor verneveling een zeer gewaardeerde therapie.  Denk aan paarden met luchtwegproblemen.

Maar ook getraumatiseerde en onzekere dieren kunnen veel baat hebben bij aromatherapie.

Hoog gevoelige kindjes voelen zich zelf zekerder en minder angstig door het werken met etherische oliën.  In een kristalhangertje aangebracht kan je lieveling het geurtje heel de dag bij zich dragen.

Ikzelf zou me geen dag kunnen voorstellen zonder etherische oliën.

Ze geven zoveel meerwaarde aan mijn dag.  Ik gebruik het als geurtje, in de aroma diffuser in mijn praktijk, in de badkamer, in mijn shampoo, in bad, om te poetsen en voor mijn dieren!

Kortom ben ik een echte fan en gebruiker van etherische oliën en je zal het enthousiasme merkbaar voelen in de praktijk.

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.

Subtitel van dienst

Etherische oliën

Omschrijf hier heel kort wat deze dienst inhoudt. Geen praktische zaken, maar de transformatie. Zoals “Heeft je hond verlatingsangst, waardoor je nooit meer zomaar de deur uit kan? Laten we samen zorgen dat je hond lekker gaat slapen als je weggaat, en jij je vrijheid terugkrijgt”. Dus echt van A (probleem) naar B (resultaat).

Omschrijf hier het probleem waar het baasje mee zit en ‘s nachts van wakker kan liggen. Vertel nog niets over je aanbod of hoe jij dat probleem oplost, dat komt later pas. Hier schets je alleen het plaatje van de situatie van het baasje nú, zodat ze zich begrepen voelen en denken “Ja, dit gaat over mij en zij snapt mij!”. Dat gevoel wil je opwekken in deze intro en onderstaand lijstje.

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Maar het kan ook anders...

Benoem het perspectief waar het baasje naar verlangt. Hoe ziet haar wereld eruit als het probleem is opgelost voor het baasje en het dier? Heb het hier ook vooral weer over de emotie, niet over praktische dingen. Dus niet “als je je hond niet meer trekt”, maar “als je weer zonder stress kunt wandelen”. Dus de emotionele reden achter het praktische. Door deze punten te benoemen laat je zien dat jij hen kan helpen zorgen dit punt te bereiken.

Je benoemt ook hier nog geen praktische zaken, maar zorgt alleen dat ze hierdoor denken: “JA dit wil ik ook, help mij dit te bereiken!”

Ja, dit is ook voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ervaringen van mijn klanten

Annick-Claeys
Annick Claeys
Kim is een heel bijzondere therapeute, zowel voor mens als dier.
Annick Claeys
Marijke Teugels
Marijke Teugels
Kim heeft een warm hart, iemand die je laat groeien door 'andere' inzichten te delen. Een pracht mens en ook voor de dierenwereld is ze toegewijd! Een echte aanrader!
Marijke Teugels

Ik ga je hierbij helpen

Hier kun je kort vertellen wat jouw eigen verhaal is, wat je al hebt overwonnen met jouw dieren en hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt. Je geeft baasjes hier perspectief. Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen en dat je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst, houdt het kort en krachtig. Maak het ongeveer maximaal zo lang zoals hier.

Nog een tussenkopje

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

Hier ga je pas over de praktische dingen vertellen en wat baasjes precies krijgen bij dit aanbod. Vertel bijvoorbeeld hoeveel sessies, lessen of andere contactmomenten er zijn. Vertel wat ze er verder nog meer bij krijgen, zoals handouts, naslagwerk of andere bonussen. Benoem ook hoe lang een sessie duurt. En ook hoe frequent ze zijn, zoals 1x per week. Hoe snel kunnen ze bij je terecht?

Budget pakket

€ 147,-

Standaard pakket

€ 197,-

Pro pakket

€ 297,-

Heb je nog vragen?
Stuur me gerust een berichtje!

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.