Etherische oliën

Etherische olien

Geuren werken onmiddellijk

Etherische oliën kan je voor allerlei klachten inzetten.

Zowel emotioneel, fysiek als chronische klachten.

Geuren werken onmiddellijk in:

Als je etherische olie inneemt komt dit onmiddellijk in je bloedbaan (let op: neem oliën niet in zonder therapeutisch advies).

Je voelt je daardoor vrij snel beter.

Bij het verdampen of inhaleren komt er ook direct verlichting (denk aan een etherische olie bij verkoudheid).

Troost en energie nodig? 

Heb je wat troost nodig gedurende de dag, dan kan je kiezen uit bloemengeuren, citrusvruchten en houtsoorten.  Je kan het aanbrengen en verdunnen op een draagolie, als lichaamsparfum of bodylotion, op je buik (uiteraard verdund) of een chakra inmasseren.

Als toetje op de taart kan je er nog eens een persoonlijke auraspray van maken, door het in je energieveld en huiskamer te vernevelen.

Wil je een oppepper bij vermoeidheid, dan gebruik je etherische oliën die je een extra boost kunnen geven.  Denk aan lemongras, citroen, rozemarijn, ceder, enzovoort.


Vervelende pijntjes! 

Bij keelpijn, verkoudheden, sinusitis  of andere immuniteitsproblemen kunnen we in de praktijk de geknipte olie voor je uitkiezen.

Voor de lichamelijke pijntjes geeft het zoveel verlichting: zelfs voor pijnlijke voeten, je nek dat vastzit, zware benen en noem maar op!

Ook bij chronische infecties, denk bv aan klierkoorts of ernstige luchtweginfecties kunnen deze krachtige oliën je perfect ondersteunen.

In mijn praktijk zijn er altijd diverse snuffelflesjes geopend, om samen te gaan ruiken en ontdekken welke oliën bij jouw klachten passen.


Voor onze viervoeters en kindjes

Dieren reageren heel snel op etherische oliën.  Ik kan geurtesten uitvoeren om te kijken waar jouw dier het best op reageert.

Ook gebruik ik chakra oliën bij dieren om chakra’s te deblokkeren en terug te activeren.

Ook voor verneveling een zeer gewaardeerde therapie.  Denk aan paarden met luchtwegproblemen.

Maar ook getraumatiseerde en onzekere dieren kunnen veel baat hebben bij aromatherapie.

Hoog gevoelige kindjes voelen zich zelf zekerder en minder angstig door het werken met etherische oliën.  In een kristalhangertje aangebracht kan je lieveling het geurtje heel de dag bij zich dragen.

Ikzelf zou me geen dag kunnen voorstellen zonder etherische oliën.

Ze geven zoveel meerwaarde aan mijn dag.  Ik gebruik het als geurtje, in de aroma diffuser in mijn praktijk, in de badkamer, in mijn shampoo, in bad, om te poetsen en voor mijn dieren!

Kortom ben ik een echte fan en gebruiker van etherische oliën en je zal het enthousiasme merkbaar voelen in de praktijk.

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.