Gratis kennisgesprek

Heb je een vraag over welke supplementen je het beste neemt voor jezelf of je dier?
Ik zet je graag op weg en adviseer enkele start supplementen.

Je kan steeds met 20% korting je supplementen bestellen rechtstreeks bij de firma met mijn patiënten code VAND260.

Of heb je een vraag met welke behandeling je best kan starten in mijn praktijk?

Of wil je even voelen en ervaren of het resoneert voor jou?

We kunnen een afspraak maken zowel online als telefonisch.

Stuur me een mailtje met vermelding ‘gratis kennismaking’ en de tijden die je kan vrijmaken en ik kijk in mijn agenda.
Van harte welkom.

Intellectuals solve problems
Geniuses prevent them

(Albert Einstein)

Datum en uur wordt per mail afgesproken.

Subtitel van dienst

Gratis kennisgesprek

Omschrijf hier heel kort wat deze dienst inhoudt. Geen praktische zaken, maar de transformatie. Zoals “Heeft je hond verlatingsangst, waardoor je nooit meer zomaar de deur uit kan? Laten we samen zorgen dat je hond lekker gaat slapen als je weggaat, en jij je vrijheid terugkrijgt”. Dus echt van A (probleem) naar B (resultaat).

Omschrijf hier het probleem waar het baasje mee zit en ‘s nachts van wakker kan liggen. Vertel nog niets over je aanbod of hoe jij dat probleem oplost, dat komt later pas. Hier schets je alleen het plaatje van de situatie van het baasje nú, zodat ze zich begrepen voelen en denken “Ja, dit gaat over mij en zij snapt mij!”. Dat gevoel wil je opwekken in deze intro en onderstaand lijstje.

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Maar het kan ook anders...

Benoem het perspectief waar het baasje naar verlangt. Hoe ziet haar wereld eruit als het probleem is opgelost voor het baasje en het dier? Heb het hier ook vooral weer over de emotie, niet over praktische dingen. Dus niet “als je je hond niet meer trekt”, maar “als je weer zonder stress kunt wandelen”. Dus de emotionele reden achter het praktische. Door deze punten te benoemen laat je zien dat jij hen kan helpen zorgen dit punt te bereiken.

Je benoemt ook hier nog geen praktische zaken, maar zorgt alleen dat ze hierdoor denken: “JA dit wil ik ook, help mij dit te bereiken!”

Ja, dit is ook voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ervaringen van mijn klanten

Noortje
Femke Schout
Zomaar, een berichtje dat alles ok is met ons! Ik kan met recht zeggen dat Noor heel goed is opgeknapt en baat heeft gehad bij haar supplementjes, bloesems en de probiotica. Ze heeft een mooie eerste verjaardag gehad!
Femke Schout
Christel Van de Steene
Christel Van de Steene
Begin november ben ik met een klein hartje voor de eerste keer bij Kim langsgeweest. Waarom een klein hartje? Ik zit al lange tijd slecht in mijn vel en mijn hoofd. Stress en onzekerheid nam mijn denken en functioneren volledig over, mijn hoofd was steeds een chaos van gedachten die oncontroleerbaar waren. Waarom zou Kim me kunnen helpen, wie kon me in godsnaam nog helpen .....? Via mijn vriendin, die een maand eerder was gestart bij Kim, hoorde ik veel positieve verhalen na het gebruik van de bloesemmix en supplementen. Ik ben op een maandag gestart met mijn bloesemmix en supplementen, ietwat sceptisch, maar hoopvol. Na drie dagen werd ik overspoeld door vele emoties die blijkbaar ergens vast zaten. Een volledige dag heb ik gehuild. Ik wist niet wat me overkwam, maar het deed deugd, zoveel deugd..... op dag 5 merkte ik dat alle zorgen plots beter verwerkt werden in mijn hoofd. Ik had ze wel nog, maar bleef niet hangen in het negatieve en verloor me niet in de "wat als" scenario's. Ik voelde me na een week zo goed, kon het leven terug aan. Wat was dit een fijn gevoel. Ik geloofde terug in mijn kunnen en mijn zijn. Ondertussen al bijna twee maand verder en het gaat nog steeds goed. Voor mijn onzekerheden en vragen kan ik steeds terecht bij Kim. Ik ben zeer blij dat ik deze stap heb gezet en kan het iedereen aanbevelen.
Christel Van de Steene
Rita Naert
Rita en Paul
Heel lieve maar vooral professionele dame. We waren hopeloos en stonden ook machteloos tegenover de pijn die mijn man iedere dag moest dragen. Reeds na 8 dagen was hij beter. Pijnstillers zijn niet meer nodig. Hartelijk dank. Ik wil ze ook aanraden aan iedereen die het niet meer ziet zitten.
Rita en Paul
Petra Victor
Petra Victor
Sessie gehad bij Kim. Vol positieve kracht terug thuis. Dank je wel Kim. Je hebt een prachtige pure ziel.
Petra Victor
Coralie Flama
Coralie Flama
Lieve Kim, Sedert onze ontmoetingen in Corona tijd, voel ik mij fitter, sterker en goed ondersteund. Je helpt mij heel goed met mijn gezondheid, zowel fysiek, gezien ik veel sport voor mijn 75 lentes, en veel energie verbruik, als emotioneel & energetisch, om een goeie balans te behouden. Super voel ik mij met jou als therapeute! Dank.
Coralie Flama
Nadine Van Herreweghe
Nadine Van Herreweghe
Kim heeft ons fantastisch goed geholpen met onze 21 jarige zoon met autisme en mentale beperking. Deze lag volledig in de knoop met zichzelf waardoor hij bepaalde periodes zowel thuis als op school niet meer normaal kon functioneren. In de reguliere geneeskunde konden ze hem niet helpen. Na vier maanden bij Kim in behandeling zien wij een totaal andere jongen. Ook op school was hen dit opgevallen. Heel erg bedankt hiervoor Kim!! 😘
Nadine Van Herreweghe
Shana Lippens
Shana Lippens
Door de goede begeleiding van Kim voel ik mij steeds beter in zijn vel. Beste beslissing ooit.
Shana Lippens
Sonja Laethem
Sonja Laethem
Al enkele maanden in behandeling bij Kim, voel me een ander mens. Mijn hele lichaam kreeg een reset waardoor ik ondertussen pijnvrij leef, terug energie heb en mezelf herken en erken. Niets voor niets, je moet het uiteindelijk zelf doen en makkelijk is het niet. Kim voor altijd enorm dankbaar...
Sonja Laethem
Inge Polfliet
Inge Polfliet
Na 1 week voelde ik mij een pak beter. Kon terug slapen, functioneer terug zoals vroeger! Top dame!!!!!!!
Inge Polfliet
Fabienne Buddharoos
Fabienne Buddharoos
Kim is heel gevoelige en bekwame therapeute. Ze kan goed met dier en mens om gaan. Haar hoge intuïtie gaven combineert ze met haar opleidingen. Een echte aanrader!
Fabienne Buddharoos

Ik ga je hierbij helpen

Hier kun je kort vertellen wat jouw eigen verhaal is, wat je al hebt overwonnen met jouw dieren en hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt. Je geeft baasjes hier perspectief. Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen en dat je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst, houdt het kort en krachtig. Maak het ongeveer maximaal zo lang zoals hier.

Nog een tussenkopje

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

Hier ga je pas over de praktische dingen vertellen en wat baasjes precies krijgen bij dit aanbod. Vertel bijvoorbeeld hoeveel sessies, lessen of andere contactmomenten er zijn. Vertel wat ze er verder nog meer bij krijgen, zoals handouts, naslagwerk of andere bonussen. Benoem ook hoe lang een sessie duurt. En ook hoe frequent ze zijn, zoals 1x per week. Hoe snel kunnen ze bij je terecht?

Budget pakket

€ 147,-

Standaard pakket

€ 197,-

Pro pakket

€ 297,-

Heb je nog vragen?
Stuur me gerust een berichtje!

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.