Groepshealing op afstand

Zondag 21 juni 2023 van 19 u. tot 19.30 u.

Ik begon als jonge adolescente met allerlei healing technieken te volgen.  Ik volgde tal van healing cursussen.  Zoals Vortex healing avondschool, meditatie, naar Reconnection healing, White time healing, Munai Ki, sjamanistisch werk en zoveel meer.

Toch viel ik steeds terug op de kracht van eenvoud om mijn eigen healingkanaal te gebruiken geconnecteerd met ‘mijn Spirit Team’.

Ik ben een ‘vrije ziel’ en wil graag in mijn eigen authenticiteit blijven staan.  Zo kan ik healing doorgeven in de meest krachtige vorm.

In Engeland kwam ik in aanraking met Trance Healing.  Ik verbind mij dan met mijn ‘Spirit team’ en breng mezelf in trance.

Het is helemaal niet eng hoor, het is gewoon een diepe staat van overgave en verbinding (zoals een meditatie).

Ik laat mijn healings volledig leiden door mijn ‘spiritueel team’ om via hen te healen.

Ik was meteen heel enthousiast over deze manier van healen en de effectiviteit hiervan.

Ik kan de healing zo niet beïnvloeden.  De ervaring is dat deze healings heel diep gaan, door het mentale veld om daar vanuit daar de oorzaken te kunnen helen.

De praktijkervaringen laten zien dat mensen een zeer diepe rust ervaren en dat er ‘kleine en grote wonderen’ kunnen gebeuren op het moment zelf of nadien.  Lange healingsessies zijn zo overbodig en er hoeft niet fysiek op het lichaam behandelt te worden.

Deze healing vorm kan ook perfect op afstand gebeuren.

Praktisch:

Om mee te doen aan de groepshealing cirkel stuur je me een mailtje op info@kimvandeneynden.be voor je deelname (of andere mensen of dieren).  Je deelname is bevestigd als je per persoon of dier 10 euro overschrijft op BE18 7330 0948 0465.

Het is niet noodzakelijk om ‘online’ op het evenement aanwezig te zijn.  Je mag ook gewoon wandelen in de natuur of bv. rustig met huishoudelijke taken bezig zijn etc. of gewoon lekker gaan liggen en ontvangen.

Wat je het fijnste vind.

De facebook live is enkel voor de mensen die graag willen zien dat ik effectief in een diepe vorm van meditatie ben.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie allen te ontmoeten in de healingcirkel.  Je mag altijd dagen of weken later jullie ervaringen van de healing delen in een mailtje of hier in het evenement zelf.

Voor meer info hier de link van mijn website over healing:

www.kimvandeneynden.be/healing-2/