Trance Healing

Het pad van de healer en spirituele ontwaking:

In mijn kindertijd deed ik al vaak aan intuïtieve handoplegging.  Ik was veel in de natuur en dieren waren mijn beste vrienden.  Als er een dier of mens ziek was, gebruikte ik mijn handen intuïtief om hen genezing en troost te bieden.  We hadden een hond en katten thuis. Later kwam Surat, mijn paard en mijn twee Border Collies en drie poezen.  Mijn paard, de border collies en kater leven nu in een andere dimensie verder.  Het zijn mijn ‘overleden dierenkindjes’ die ook meehelpen tijdens de healings.

Ik kwam steeds meer in aanraking met de ‘energetische’ wereld.  Het verlangen groeide om mensen en dieren te helpen met mijn gave.  Ik herinner me  dat ik ‘energieën’ ervaarde en zag als kind. 

Zelf had ik buitenzintuiglijke waarnemingen vanaf mijn tienerjaren.  Ik voelde me verbonden met de ‘onzichtbare’ wereld en ervaarde een sterk contact met mijn gidsen, natuur en lichtwezens.

Inwijdingsweg als healer:

Mijn persoonlijke levenservaringen en incarnaties hebben ervoor gezorgd dat ik het pad van de Healer heb bewandeld. 

Door veel innerlijk werk, zelfontwikkeling en doorleefde processen kwam ik erachter dat mijn missie Healing, mediumshap en natuurlijk genezen is.

Ik heb gedurende de jaren heel wat helende kwaliteiten opgebouwd in mezelf. 
Die wil ik graag zoveel mogelijk doorgeven om mensen en dieren te helpen.

Mijn wens is dat ieder dier en mens zich ten volle gezond en gelukkig mag voelen, dit door de kracht van ‘Healing.’

Trance Healing:

Ik begon als jonge adolescente met allerlei healing technieken te volgen.  Ik volgde tal van healing cursussen. 
Zoals Vortex healing avondschool, meditatie, naar Reconnection healing, White time healing, Munai Ki, sjamanistisch werk en zoveel meer. Toch viel ik steeds terug op de kracht van eenvoud om mijn eigen healingkanaal te gebruiken geconnecteerd met ‘mijn Spirit Team’.
Ik ben een ‘vrije ziel’ en wil graag in mijn eigen authenticiteit blijven staan.  Zo kan ik healing doorgeven in de meest krachtige vorm.

In Engeland kwam ik in aanraking met Trance Healing.  Ik verbind mij dan met mijn ‘Spirit team’ en breng mezelf in trance.
Het is helemaal niet eng hoor, het is gewoon een diepe staat van overgave en verbinding. (zoals een meditatie) 
Ik laat mijn healings volledig leiden door mijn ‘spiritueel team’ om via hen te healen. 

Ik was meteen heel enthousiast over deze manier van healen en de effectiviteit hiervan.

Ik kan de healing zo niet beïnvloeden.  De ervaring is dat deze healings heel diep gaan, door het mentale veld om daar vanuit daar de oorzaken te kunnen helen.  De praktijkervaringen laten zien dat mensen een zeer diepe rust ervaren en dat er ‘kleine en grote wonderen’ kunnen gebeuren op het moment zelf of nadien.  Lange healingsessies zijn zo overbodig en er hoeft niet fysiek op het lichaam behandelt te worden.  Je kan altijd een afstands healing boeken of een korte sessie van een half uur. 

Hoe werken mijn healings?

Mijn werkwijze en healings gebeuren via mijn ‘spiritueel team’.  Ik ben een ‘Kanaal’ van healing voor jou of je dier. 
De healing die plaats vindt op dat moment bevatten vibraties die jij op het meest nodig hebt om het ‘Hoogste Goed’ van jezelf te dienen.

Ik verbind mij met de hoogste zuivere bronnen van licht, liefde en kracht en zorg voor een goede afstemming.  
Mijn gidsen en helpers zorgen ervoor dat jij de frequenties krijgt die je nodig hebt.

De energie gaat door mij.  Als ik in trance ben, ga ik wel op een stoel gaan zitten en dan is het alsof ik in een hele diepe staat van ontspanning ben.  Ik stel me dan volledig beschikbaar voor de helende frequenties via mij naar jou te laten gaan.

Zo’n healing werkt nog heel lang door in je systeem.

Ik kan nog steeds beide healingen aanbieden; op het lichaam, door channeling  en intuïtieve healing en trance healing (dit is zonder het lichaam aan te raken).  Soms kan ik het ook beide aanbieden om het verschil te laten voelen.

Als je een snelle en efficiënte vorm van healing wil ervaren, dan kies je voor trance healing.  Dit kan op afstand maar ook live in de praktijk, of over Zoom.

Je hebt maar een half uurtje nodig.  Lange gesprekken over wat je hebt meegemaakt, of je trauma’s benoemen is overbodig.  Een korte inleiding, de healing en nadien je ervaring vraagt een half uurtje van je kostbare tijd.

Fysieke healing:

De sessie wordt gecombineerd met een gesprek en een tas thee.  Levensvragen en processen worden besproken en vanuit het ‘helder weten’ beantwoord.

Bij een fysieke healing verplaats ik mijn handen over je lichaam en werk ik ook op je energetisch veld en aura.  Ik zet de energie ook vast, zodat de healing een heel tijd kan inwerken in je energetische lichaam.  Zo ervaar je meer vrede en rust en kan je dit gevoel langer vasthouden.  Op het einde van een sessie geef ik je een deken van gouden licht mee en werk ik met de violette vlam voor verdere transformatie en groei.  Deze healing past goed voor mensen die echt nog nood hebben aan aanraking en lichamelijke warmte te ervaren.

Door middel van healing word je steeds meer ‘jezelf’ en ga je veel bewuster leven en zo meer geluk en gezondheid ervaren.

Healingpoesje
Maesstro-002

Oorzakelijke behandeling:

Je kan nooit iets manipuleren of afdwingen met een healing.  Als je bijvoorbeeld voor een pijnlijke knie komt, zal er niet alleen op de knie gewerkt worden.  Jouw ‘Hogere Zelf of Ziel’ weet wat jij nodig hebt op dit moment en dient jou altijd.  In jou ‘allerhoogste goed’ zullen de verplaatsingen in het energetisch systeem gebeuren die jij nodig hebt.  Dit bevordert je zelfontwikkeling en groei om jouw mooiste leven en missie hier neer te kunnen zetten op aarde.

Ik verwelkom je heel graag voor een healing sessie in mijn praktijk.

Op afstand:

Indien de verplaatsing moeilijk is voor jou of je dier is Trance Healing op afstand zeker mogelijk en even efficiënt.  
Ik tune mij dan in en zend dan een half uur healing uit. 

Afspreken van een datum en een moment is niet nodig. De healing gebeurt via jouw ziel. 

Ook geschikt voor paarden, honden en katten.  

De healing zal zorgen voor het oplossen van trauma’s en emotionele blokkades en zet je terug meer in het licht en verhoogt je vibratie.  

Ervaar de kracht van healing in je dagelijkse leven en boek een sessie voor jezelf of één van je dierbaren. 

 

Je kan zowel een live healing boeken (van 30 min of 75 min) als een Trance afstandshealing. 

 

Contacteer me gerust als je nog vragen hebt.

Namasté

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.

Ervaringen van mijn klanten

Marie Janet Blankers
Marie Janet Blankers
De trancehealing voelde heel fijn. Heb constant gegeeuwd en nu een gevoel van meer ruimte in hart en keelgebied. Ook lijkt het of ik ik sterker kan ruiken, voelt goed en opgeruimd. Kim De dagen erna voelde ik me meer connected met andere mensen, dus minder introvert, lichter, en diepe geslapen, dat was ook heel fijn
Marie Janet Blankers
Subtitel van dienst

Naam van de dienst

Omschrijf hier heel kort wat deze dienst inhoudt. Geen praktische zaken, maar de transformatie. Zoals “Heeft je hond verlatingsangst, waardoor je nooit meer zomaar de deur uit kan? Laten we samen zorgen dat je hond lekker gaat slapen als je weggaat, en jij je vrijheid terugkrijgt”. Dus echt van A (probleem) naar B (resultaat).