Healing

Het pad van de healer en spirituele ontwaking:

In mijn kindertijd deed ik al vaak aan intuïtieve handoplegging.  Ik vertoefde veel in de natuur en dieren waren mijn beste vrienden.  Als er een dier of mens ziek was, gebruikte ik mijn handen om hen genezing en troost te bieden. We hadden een hond en katten thuis. Later kwam Surat, mijn paard en mijn twee Border Collies en drie poezen. Mijn paard , de border collies en  kater leven helaas in een andere dimensie verder en zijn overleden aan ouderdom. Het zijn mijn ‘dierenkindjes’ die ook meehelpen tijdens de healings;

Ik kwam steeds meer in aanraking met de ‘energetische’ wereld.  Het verlangen groeide om mensen en dieren te helpen met mijn gave.  Ik herinner me toen dat ik ‘energieën’ onbewust ervaarde als kind. 

Zelf kreeg ik ‘bewust’ te maken met buitenzintuiglijke waarnemingen vanaf mijn tienerjaren  Ik voelde me nog meer verbonden met de ‘onzichtbare’ wereld en ervaarde een sterk contact met mijn gidsen, natuur en lichtwezens.

Inwijdingsweg als healer:

Mijn persoonlijke levenservaringen en incarnaties, hebben ervoor gezorgd dat ik altijd het pad van de Healer  heb bewandeld.  Door veel innerlijk werk, zelfontwikkeling en doorleefde processen kwam ik erachter dat mijn missie Healing, mediumshap en natuurlijk genezen is. 

Ik heb gedurende de jaren zoveel helend licht opgebouwd in mezelf en helende energie, dat ik door middel van  healing zoveel mogelijk mensen en dieren wil helpen en bereiken.

Mijn wens is dat ieder dier en mens zich ten volle gezond en gelukkig mag voelen, dit door de kracht van ‘Healing.’

Trance Healing:

Ik begon in mijn tienerperiode met allerlei healing technieken te volgen. Ik volgde tal van healing cursussen.  Gaande van Vortex healing avondschool en meditatie, naar Reconnection healing, White time healing, Munai Ki, sjamanistisch werk en zoveel meer. Toch viel ik steeds terug op de kracht van eenvoud om mijn eigen kanaal te gebruiken. Ik ben een ‘vrije ziel’ en wil me zo  weinig mogelijk binden aan bepaalde stromingen van healing. Zo kan ik als het ware in mijn ‘eigen authenticiteit en kracht’ blijven staan’ om healing door te kunnen geven in de meest krachtige vorm.

In Engeland kwam ik in aanraking met Trance Healing.  Ik verbind mij dan met mijn ‘Spirit team’ en breng mezelf in trance. Ik laat mijn lichaam en persoonlijkheid ‘overnemen’ door mijn ‘spiritueel team’ om via hen te healen.

Ik was meteen heel enthousiast over deze manier van healen en de effectiviteit hiervan.

Ik kan de healing zo niet beïnvloeden.  De ervaring is dat deze healings heel diep gaan, door het mentale veld om daar vanuit daar de oorsprong te kunnen helen.  De praktijk laat zien dat mensen een zeer diepe rust ervaren en dat er ‘kleine en grote wonderen’ kunnen gebeuren op het moment zelf of nadien. Lange healingsessies zijn overbodig.

Hoe werken mijn healings?

Mijn werkwijze en healings gebeuren via mijn ‘spiritueel team’.  Ik ben een ‘Kanaal’ van healing voor jou of je dier.  De healing die plaats vindt op dat moment bevatten vibraties die jij op het meest nodig hebt om het ‘Hoogste Goed’ van jezelf te dienen.

Ik verbind mij met de hoogste zuivere bronnen van licht, liefde en kracht en zorg voor een goede afstemming. Mijn gidsen en helpers zorgen ervoor dat jij de frequenties krijgt die je nodig hebt.

De energie gaat door mij. Als ik in trance ben, moet ik wel op een stoel gaan zitten en dan is het alsof ik in een hele diepe staat van ontspanning ben. Ik stel me dan volledig beschikbaar voor de helende frequenties via mij naar jou te laten gaan.

Zo’n healing werkt nog heel lang door in je systeem.

Ik kan nog steeds beide healingen aanbieden; op het lichaam , door channeling  en intuïtieve healing en trance healing ( dit is zonder het lichaam aan te raken.)  Soms kan ik het ook beide aanbieden om het verschil te laten voelen.

Als je een snelle en efficiënte vorm van healing wil ervaren, dan kies je voor trance healing.  Dit kan op afstand maar ook live in de praktijk, of over Zoom.

Je hebt maar een half uurtje nodig. Lange gesprekken over wat je hebt meegemaakt, of je trauma’s benoemen is overbodig. Een korte inleiding, de healing en nadien je ervaring vraagt een half uurtje van je kostbare tijd.

Fysieke healing:

De sessie wordt gecombineerd met een gesprek en een tas thee.  Levensvragen en processen worden besproken en vanuit het ‘helder weten” beantwoord.

 Bij een fysieke healing verplaats ik mijn handen over je lichaam en werk ik ook op je energetisch veld en aura.  Ik zet de energie ook vast, zodat de healing een heel tijd kan inwerken in je energetische lichaam.  Zo ervaar je meer vrede en rust en kan je dit gevoel langer vasthouden.  Op het einde van een sessie geef  ik je een deken van gouden licht mee en werk ik met de violette vlam voor verdere transformatie en groei. Deze healing past goed voor mensen die echt nog nood hebben aan aanraking en lichamelijke warmte te ervaren.Door middel van healing word je steeds meer ‘jezelf’ en ga je veel bewuster leven en zo meer geluk en gezondheid ervaren.

Oorzakelijke behandeling:

Je kan nooit iets manipuleren of afdwingen met een healing.  Als je bijvoorbeeld voor een pijnlijke knie komt, zal er niet alleen op de knie gewerkt worden.  Jouw ‘Hogere Zelf of Ziel’ weet wat jij nodig hebt op dit moment en dient jou altijd.  In jou ‘allerhoogste goed’ zullen de verplaatsingen in het energetisch systeem gebeuren die jij nodig hebt.  Dit bevordert je zelfontwikkeling en groei om jouw mooiste leven en missie hier neer te kunnen zetten op aarde.

Ik verwelkom je heel graag voor een healing sessie in mijn praktijk.

Online of in Live?

Indien de verplaatsing moeilijk is voor jou of je dier is Trancehealing op afstand mogelijk. We spreken dan een tijd af wanneer de healing gaat plaatsvinden en je kan dan ergens gaan liggen of zitten om de healing volledig te kunnen ervaren en te laten doorwerken.  We kunnen ook online werken over Zoom als je alles liever in beeld ziet en  je ervaringen deelt.

In overeenstemming kan ook één van je dierbaren een healing krijgen.

Je kan zowel een live healing boeken (van 30 min of 75 min)  als een Trance afstandshealing. 

Een afstandshealing werkt heel goed als je een moeilijk moment hebt of als je dieren of mensen extra in het licht wil zetten om bepaalde processen te verzachten en te helen.

Contacteer me gerust als je nog vragen hebt.

Namasté