Intuïtieve communicatie met je lieveling

Van kinds af aan ben ik gepassioneerd geweest door dieren.

Ik voel een diepe liefde en verbondenheid voor en met dieren.

Ik ben altijd grootgebracht met poezen en honden.

In mijn jeugd kwam mijn grote liefde Surat, mijn paard erbij.

Surat heeft er voor gezorgd dat ik dit beroep gekozen heb. Er zal altijd een eeuwige liefdesband zijn tussen ons. Voor meer info over het contact met hem lees het verhaal op mijn blog.  

Hij is ondertussen overgegaan naar de andere dimensie en steunt mij met mijn werk vanuit onze energetische verbinding.

Mijn twee lieve border collies, Oshka en Shana waren voor mij ook zeer speciaal en stonden centraal in mijn leven.  Shana steunt mij nog steeds in mijn leven door haar ‘energetische aanwezigheid en wijze raad’ en Oshka zal zijn enthousiasme en levensenergie blijvend doorgeven.

Al mijn dieren hebben mij enorm veel geleerd over overgave, dankbaarheid, vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde en zoveel meer mooie levenslessen.

Ik ervaar nog steeds een enorme dankbaarheid dat mijn zielenkindjes in mijn leven gekomen zijn, alhoewel het afscheid nemen een enorm diepgaand proces is geweest van onthechting en noodzakelijke verandering.

We zijn een onderdeel van de natuur, waar alles onderhevig is aan verandering.  Verandering beteken ook geboorte en dood, alles blijft van vorm veranderen.

 

Vanuit mijn hart en ziel:

Elk dier maakt mijn leven mooier, zelfs een bezoek tijdens een consult of contact met een dier online. Ik kan er enorm van genieten en het verrijkt mijn leven. Ik wens iedereen toe om hun zielsmissie zo te beleven en te leven vanuit het hart. Dit geeft mij op het diepste niveau vreugde en voldoening. De energie van het ‘kunnen geven’ om een verschil te kunnen maken in iemands leven. De wereld rondom je mooier te maken en te helen.

De pure verbinding en communicatie met je dier is de essentie:

Daarom zo helend en krachtig, het dier is zo blij dat het zijn verhaal kwijt kan.  Door mijn zelfontwikkeling en ervaringen als veterinair natuurgeneeskundige en mijn bagage als healer en medium leerde ik steeds beter op een dieper niveau met dieren communiceren en je dier goed kan invoelen.

Niet enkel op telepathisch vlak, maar ook op zielsniveau. 

Als je dier fysiek aanwezig is, scan ik je dier met mijn handen en kan je vertellen waar je dier pijn of last heeft.  Uiteraard bied ik je ook graag oplossingen aan door middel van de natuurgeneeskundige adviezen en middelen.

Wat komt het dier vertellen aan jou? 

Wat is zijn boodschap naar jou toe?

Heb je bepaalde vragen naar je dier toe?

Hoe hij of zij zich voelt?

Twijfel je over bepaalde zaken hoe je het moet aanpakken?

Kan je bepaalde keuzes niet maken door onzekerheid omdat je niet weet wat het beste is?

Heb je nood aan palliatieve begeleiding?  Rouwverwerking?

Wil je de relatie met je dier verbeteren en je dier beter begrijpen?

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kan je vragen stellen op mail.

Het liefst werk ik met de spraakrecorder.

Ik spreek de antwoorden in en stuur het door via je whatsapp of messenger.

De richtprijzen staan bij de tarieven, indien er extra vragen bijkomen of tijd extra voorzien moet worden, zal ik dat duidelijk communiceren.

Nadien kan ik je dier nog een healing aanbieden.  Bekijk hiervoor mijn pagina Trance Healing voor de werking en de praktische zaken.

Door mijn achtergrond als vétérinair natuurgeneeskundige, richt ik me graag ook op gezondheidsissues en help ik je daar graag ook mee verder.

In opvolging van een intuïtieve communicatie sessie kan er ook een healing sessie worden aangeboden.  Dit zal het dier nog meer in zijn kracht zetten, waardoor het zich meer begrepen zal voelen . De relatie tussen jullie zal verdiept worden.  Klik hier voor meer info over de healing.

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.

Intuïtieve communicatie en Healing

Subtitel van dienst

Omschrijf hier heel kort wat deze dienst inhoudt. Geen praktische zaken, maar de transformatie. Zoals “Heeft je hond verlatingsangst, waardoor je nooit meer zomaar de deur uit kan? Laten we samen zorgen dat je hond lekker gaat slapen als je weggaat, en jij je vrijheid terugkrijgt”. Dus echt van A (probleem) naar B (resultaat).

Nood aan richting en duidelijkheid?

Omschrijf hier de huidige situatie waar het baasje nu in zit. Waar ligt hij/zij wakker van? Welk problemen hebben ze en hoe belemmert dat hun dagelijks leven? Haak echt in op dit emotie en pijn erachter. Niet om ze te pesten of om het erin te wrijven, maar om te laten zien dat jij ze écht begrijpt. Je kan bijvoorbeeld schrijven: “je hebt alles al geprobeerd, maar niets werkt en je zit met je handen in het haar. Je voelt je schuldig en de band met je dier is niet wat het zou moeten zijn.”

En schrijf dan in een nieuwe, korte alinea net als deze, dat jij dat begrijpt. En dat het niet zo hoeft te blijven en echt anders kan.

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ervaringen van mijn klanten

Nathalie Dumont
Nathalie Dumont
Ik ben heel tevreden van Kim, heeft mijn hond en poezen heel goed geholpen… Is heel lief voor dieren, heeft een heel goeie vakkennis.
Nathalie Dumont
Els en Tommy
Els en Tommy
Wat zijn wij als baasjes van Tito en Ralf ontzettend dankbaar dat we Kim op ons levenspad mochten vinden🙏 Ralf zijn oogjes zijn genezen en is nu een jonge, energieke hond geworden. Tito, onze 10 jarige chocolade labrador was zijn levenskracht wat kwijt en we zien hem nu terug opfleuren...wat een wonder! Ik kan alle mensen Kim aanbevelen, ze is echt top! Professioneel, ze weet waar ze mee bezig is, ze is ontzettend lief en liefdevol in haar hulpverlening, zowel voor mens als dier. Een therapeute met een hart ❤️ Het kan echt mensen... op een natuurlijke manier.
Els en Tommy
Gonny Franken
Gonny Franken
Ik heb genoten van een cursus Dierentolk bij Kim. Wat een leuke dag heb ik gehad, veel informatie gehad en enorm veel geleerd. Bijzonder mooi om te communiceren met dieren. Dank je wel Kim 😘
Gonny Franken
Laurence Van den Ostende
Laurence Van den Ostende
Dank je van harte Kim! Door jouw Reading met mijn 13jarige Hond heb ik naar jou en mijn gevoel geluisterd en de afspraak voor euthanasie afgebeld vandaag !!!! Dank je wel , door jou heb ik geluisterd naar haar die rustig wil afscheid nemen van mij en mijn gezin.... Ik had dat gevoel maar durfde er niet in geloven.....maar het cadeau dat ik nu krijg zijn de mooie liefdevolle momenten van aanvaarding en afscheid en dit onder jouw deskundige en liefdevolle begeleiding. Deze mooie momenten zijn nu al in mijn hart gegrift. Dit had niet mogelijk geweest zonder jou. Afscheid kan ook mooi zijn....dit weet ik nu dank zij jouw hulp. Als je voor het naderend afscheid staat van je geliefde huisdier is Kim een meerwaarde in de begeleiding ervan. Thanks Kim❤️😘
Laurence Van den Ostende

Ik ga je hierbij helpen

Hier kun je kort vertellen wat jouw eigen verhaal is, wat je al hebt overwonnen met jouw dieren en hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt. Je geeft baasjes hier perspectief. Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen en dat je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst, houdt het kort en krachtig. Maak het ongeveer maximaal zo lang zoals hier.

Nog een tussenkopje

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Stap 2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Stap 3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Het resultaat

Na dit traject:

Wat je krijgt

Gaan wij samen aan de slag?

Dit alles voor slechts:

€ 149,-

Heb je vragen over dit aanbod?
Stuur me gerust een berichtje!

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.