Intuïtieve communicatie met je lieveling

Van kinds af aan ben ik gepassioneerd geweest door dieren.

Ik voel een diepe liefde en verbondenheid voor en met dieren.

Ik ben altijd grootgebracht met poezen en honden.

In mijn jeugd kwam mijn grote liefde Surat, mijn paard erbij.

Surat heeft er voor gezorgd dat ik dit beroep gekozen heb. Er zal altijd een eeuwige liefdesband zijn tussen ons. Voor meer info over het contact met hem lees het verhaal op mijn blog.  

Hij is ondertussen overgegaan naar de andere dimensie en steunt mij met mijn werk vanuit onze energetische verbinding.

Mijn twee lieve border collies, Oshka en Shana waren voor mij ook zeer speciaal en stonden centraal in mijn leven.  Shana steunt mij nog steeds in mijn leven door haar ‘energetische aanwezigheid en wijze raad’ en Oshka zal zijn enthousiasme en levensenergie blijvend doorgeven.

Al mijn dieren hebben mij enorm veel geleerd over overgave, dankbaarheid, vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde en zoveel meer mooie levenslessen.

Ik ervaar nog steeds een enorme dankbaarheid dat mijn zielenkindjes in mijn leven gekomen zijn, alhoewel het afscheid nemen een enorm diepgaand proces is geweest van onthechting en noodzakelijke verandering.

We zijn een onderdeel van de natuur, waar alles onderhevig is aan verandering.  Verandering beteken ook geboorte en dood, alles blijft van vorm veranderen.

 

Vanuit mijn hart en ziel:

Elk dier maakt mijn leven mooier, zelfs een bezoek tijdens een consult of contact met een dier online. Ik kan er enorm van genieten en het verrijkt mijn leven. Ik wens iedereen toe om hun zielsmissie zo te beleven en te leven vanuit het hart. Dit geeft mij op het diepste niveau vreugde en voldoening. De energie van het ‘kunnen geven’ om een verschil te kunnen maken in iemands leven. De wereld rondom je mooier te maken en te helen.

De pure verbinding en communicatie met je dier is de essentie:

Daarom zo helend en krachtig, het dier is zo blij dat het zijn verhaal kwijt kan.  Door mijn zelfontwikkeling en ervaringen als veterinair natuurgeneeskundige en mijn bagage als healer en medium leerde ik steeds beter op een dieper niveau met dieren communiceren en je dier goed kan invoelen.

Niet enkel op telepathisch vlak, maar ook op zielsniveau. 

Als je dier fysiek aanwezig is, scan ik je dier met mijn handen en kan je vertellen waar je dier pijn of last heeft.  Uiteraard bied ik je ook graag oplossingen aan door middel van de natuurgeneeskundige adviezen en middelen.

Wat komt het dier vertellen aan jou? 

Wat is zijn boodschap naar jou toe?

Heb je bepaalde vragen naar je dier toe?

Hoe hij of zij zich voelt?

Twijfel je over bepaalde zaken hoe je het moet aanpakken?

Kan je bepaalde keuzes niet maken door onzekerheid omdat je niet weet wat het beste is?

Heb je nood aan palliatieve begeleiding?  Rouwverwerking?

Wil je de relatie met je dier verbeteren en je dier beter begrijpen?

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kan je vragen stellen op mail.

Het liefst werk ik met de spraakrecorder.

Ik spreek de antwoorden in en stuur het door via je whatsapp of messenger.

De richtprijzen staan bij de tarieven, indien er extra vragen bijkomen of tijd extra voorzien moet worden, zal ik dat duidelijk communiceren.

Nadien kan ik je dier nog een healing aanbieden.  Bekijk hiervoor mijn pagina Trance Healing voor de werking en de praktische zaken.

Door mijn achtergrond als vétérinair natuurgeneeskundige, richt ik me graag ook op gezondheidsissues en help ik je daar graag ook mee verder.

In opvolging van een intuïtieve communicatie sessie kan er ook een healing sessie worden aangeboden.  Dit zal het dier nog meer in zijn kracht zetten, waardoor het zich meer begrepen zal voelen . De relatie tussen jullie zal verdiept worden.  Klik hier voor meer info over de healing.

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.

Ervaringen van mijn klanten

Pascale-dhave3
Pascale Dhavé
Van harte dank Kim, voor de interessante en waardevolle cursusdag Dierencommunicatie, dit stond allang op mijn verlanglijstje. Hoe kom ik te weten wat er in mijn huisdiertje omgaat? Daar wou ik nu eerst en vooral tijd voor maken. Het leek me moeilijk en was erg nieuwsgierig, echter op een heel natuurlijke manier leg je dit alles uit. Je deelde jouw ervaringen van vele jaren communiceren met dieren en hoe stap voor stap dit aan te gaan. Het was rustig thuiskomen bij mezelf met meditatieoefeningen, vertrouwen op je intuïtie, oefenen en leren in kleine groep. Een intense dag op een heel mooie plek in Eeklo. Zo blij en dankbaar om je te leren kennen. Ik kijk uit naar een tweede dag !
Pascale Dhavé
Elke Danneel
Elke Panneel
Al enkele jaren kom ik bij Natural Health Care. Kim is een ongelooflijk lieve vrouw. Ze luistert geduldig en biedt zeer persoonlijke oplossingen. Haar kennis over mens en dier is indrukwekkend. Ook op energetisch vlak is ze zeer sterk, ze voelt heel erg mee in situaties en heeft de gave om die te vertalen naar een begrijpelijke interpretatie waar je weer zelf mee aan de slag kan. Zowel mijn Duitse Herder als ik zijn zeer blij met haar hulp!
Elke Panneel
Els en Tommy
Els en Tommy
Wat zijn wij als baasjes van Tito en Ralf ontzettend dankbaar dat we Kim op ons levenspad mochten vinden🙏 Ralf zijn oogjes zijn genezen en is nu een jonge, energieke hond geworden. Tito, onze 10 jarige chocolade labrador was zijn levenskracht wat kwijt en we zien hem nu terug opfleuren...wat een wonder! Ik kan alle mensen Kim aanbevelen, ze is echt top! Professioneel, ze weet waar ze mee bezig is, ze is ontzettend lief en liefdevol in haar hulpverlening, zowel voor mens als dier. Een therapeute met een hart ❤️ Het kan echt mensen... op een natuurlijke manier.
Els en Tommy