Healing

Het pad van de healer en spirituele ontwaking:

In mijn kindertijd, als jong meisje deed ik vaak aan intuïtieve handoplegging.  Ik vertoefde veel in de natuur en dieren waren mijn beste vrienden.  Als er een dier ziek was, gebruikte ik mijn handen om hen genezing en troost te bieden.  We hadden een hond en katten thuis en later kwam Surat, mijn paard.

 

Ik kwam steeds meer in aanraking met de esoterische wereld.  Het verlangen groeide om mensen en dieren te helpen met mijn gave.  Zelf kreeg ik een resem van buitenzintuiglijke waarnemingen vanaf mijn 17de.  Ik herinnerde me toen dat ik ‘energieën’ onbewust ook al ervaarde als kind.  Ik voelde me nog meer verbonden met de ‘onzichtbare’ wereld en ervaarde een sterk contact met gidsen, engelen, natuur en lichtwezens, etc.

Ik begon in die tijd, 24 jaar geleden met Reiki.  Vanaf die dag was mijn heldervoelendheid nog nooit zo sterk geweest. Nadien evolueerde mijn helder bewustzijn heel snel en ging alles in een stroomversnelling.  Het is een weg geweest met ups en downs.  Vooral om goed te leren herkennen wat van mezelf was, mijn eigen energie en welke energie van andere mensen en dieren mij beïnvloedde.

Ik volgde tal van healing cursussen.  Gaande van healing school en meditatie, naar reconnection, white time healing enzovoort.  Toch viel ik steeds terug op de kracht van de eenvoud en mijn eigen kanaal.

 

Inwijdingsweg als healer:

De grootste kracht  en geschenk die ik meeneem is mijn inwijdingsweg als Healer.

De spirituele ontwaking die ik kreeg door vele levenservaringen zorgt ervoor dat ik volledig klaargestoomd ben.

Het is een bijzonder pad geweest die nodig was naar mijn innerlijke weg en bewustwording.

Het leven heeft mij zo gevormd dat ik heb mijn eigen kracht terug ‘Herontdekt’ heb, door al mijn incarnaties heen en voor het ‘Pad als healer’ gekozen heb.

 

Hoe werken mijn healings? 

Mijn werkwijze en healings gebeuren via het ‘Hogere Zelf’.  Ik ben een ‘Kanaal’ van healing voor jou of je dier.  De healing die plaats vind op dat moment bevatten vibraties die jij op het meest nodig hebt om het ‘Hoogste Goed’ van jezelf te dienen.

Ik verbind mij met de hoogste zuivere bronnen van licht, liefde en kracht en zorg voor een goede afstemming.

De energie gaat door mij in golfbewegingen.  Ik gebruik zo weinig mogelijk protocollen of technieken.

Wel verplaats ik bij een fysieke healing mijn handen over je lichaam en werk ik ook op je energetisch veld en aura.  Ik zet de energie ook vast, zodat de healing een heel tijd kan inwerken in je energetische lichaam.  Zo ervaar je meer vrede en rust en kan je dit gevoel langer vasthouden.  Op het einde van een sessie geef  ik je een deken van gouden licht mee en werk ik met de violette vlam voor verdere transformatie en groei.

Mijn ervaringen leren mij dat ik zo het meest oorzakelijk te werk kan gaan tot de kern en de essentie.

Door middel van healing word je steeds meer ‘jezelf’ en ga je veel bewuster leven en zo meer geluk en gezondheid ervaren.

Je kan nooit iets manipuleren of afdwingen met een healing.  Als je bijvoorbeeld voor een pijnlijke knie komt, zal er niet alleen op de knie gewerkt worden.  Jouw ‘Hogere Zelf’ weet wat jij nodig hebt op dit moment en dient jou altijd.  In jou ‘allerhoogste goed’ zullen de verplaatsingen in het energetisch systeem gebeuren die jij nodig hebt.  Dit bevordert je zelfontwikkeling en groei om jouw mooiste leven en missie hier neer te kunnen zetten op aarde.

De sessie wordt gecombineerd met een gesprek en een tas thee.  Levensvragen en processen worden besproken en intuïtief, dit wil zeggen vanuit het ‘helder weten” beantwoord.

Ik verwelkom je heel graag voor een healing sessie in mijn praktijk.

Indien de verplaatsing moeilijk is voor jou of je dier is healing op afstand ook mogelijk.

In overeenstemming kan ook één van je dierbaren een healing krijgen.

Contacteer me gerust als je nog vragen hebt.

Namasté