Healy

Welkom in de 5de dimensie

Frequentietherapie

Wil je graag kennis maken met Healy?

Een bio resonantie toestelletje wat oneindig veel mogelijkheden heeft om je gezondheid te optimaliseren.

Ik leg je graag uit hoe het apparaatje werkt en wat je er allemaal mee kan doen om jezelf te behandelen, je dieren, je vrienden, je huis en vele andere dingen.

Dit kan ook online via een Zoom meeting of fysiek in de praktijk.

Healy kent oneindig veel mogelijkheden:

Je wordt energetisch gescreend.  Dit geeft een beeld van je emotionele en mentale toestand.

Je krijgt ook meteen een ervaring van de werking.

Er zijn meer dan 120 programma’s om je fysiek en emotioneel te behandelen met de frequenties.

Er zijn programma’s voor je meridianen, je energiepeil, pijnen, je huid en haren, je mentale balans, etc.

 

Oorzakelijke behandeling:

Je kan energetisch werken met de Healy op de oorzaak van je ‘problemen’ op emotioneel, energetisch of fysiek vlak.

De Healy zoekt de frequenties die jij nodig hebt op jouw energie met de Quantum sensor.

Na een uitmeting kunnen de frequenties uitgestuurd worden.

Frequenties van homeopathie, celzouten, Bachbloesems, Australische bloesems, edelstenen, I ching en zo veel meer!

 

Ervaar frequentietherapie:

Er is vrijblijvend een mogelijkheid zijn om een Healy te huren, aan 10 euro per dag of aan te kopen nadien.

Kom je specifiek voor een Healy te huren, zijn de kosten 40 euro voor de introductie en uitleg.

En 10 euro per dag voor de huur.

Er wordt een bruikleencontract opgemaakt en een waarborg betaald.

 

Opgelet: Dit is geen natuurgeneeskundig consult (die zijn betalend).

Het is een kennismaking met het Healy toestel indien je interesse hebt om er mee te gaan werken professioneel, te huren, of het aan te kopen.

 

Energetische analyses:

Door middel van een frequentietoestel kan ik je lichaam of dat van je dier volledig energetisch screenen en op hetzelfde moment behandelen.

We kunnen bekijken hoe je energetische systeem reageert op de tekorten van vitaminen en mineralen etc. welke bloesems je nodig hebt, hoe dat je emotionele toestand is, de edelstenen waar je op resoneert, je chakra’s, je meridianen, je homeopathie, de cel zouten en zoveel meer!

Samen met al mijn vergaarde natuurgeneeskundige kennis is dit toestel voor mij een extra ondersteuning om de echte oorzaken van jouw ziek zijn in kaart te brengen.

Deze analyse wordt samen met een grondig anamnese tijdens het consult besproken.

Dit kan ook online of op afstand even goed.

Zo krijg je ook meer inzichten wat er echt scheelt in jouw lichaam en kunnen we daarop ook de natuurlijke middelen inzetten.

Tijdens het consult kunnen we de frequenties uitzenden, zodat je geharmoniseerd naar huis gaat.

Zo komen we tot jouw echte essentie en ‘Zijn’, om zo je je volledig potentieel kan benutten, zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch.

 

Interesse voor een gratis groepsdemonstratie?

Meld je dan aan op mijn emailadres info@kimvandeneynden.be of boek een privé afspraak.

 

Nieuw in de praktijk: Healy Resonance huren

Het is nu mogelijk om een Healy te huren bij #Naturalhealthcare.

Dit werkt als volgt: je maakt een afspraak om de Healy op te halen in de praktijk, telefonisch of per mail.

Ik laat je zien hoe de Healy werkt en desgewenst analyseren we samen welke Healy programma’s nu het meest voor jou geschikt zijn.  Dit kan ook voor dieren.

De minimale huurperiode is 5 dagen, langer mag natuurlijk ook.  Gedurende jouw huurperiode ga je met de Healy aan de slag, ervaar je zijn diepe werking en snelle resultaten.  Na je huurperiode breng je de Healy weer bij mij terug.

Indien je een Healy aankoopt krijg je de 40 euro terug voor de uitleg en de opstart.

De uitleg en de eerste uitmeting duurt een half uurtje en kost 40 euro ook vooruit te betalen samen met de borg en de huurprijs.

Huurprijs per dag is 10 Euro inclusief BTW, met een borg van 200 Euro en een opgemaakt contract, getekend door beide partijen.

Ervaar en geniet!

Eerst de regio aanklikken: Europe – Belgique | Belgium

En dan krijg je een doorverwijslink – klikken op de groene knop.

Verwijslink
Subtitel van dienst

Healy

Omschrijf hier heel kort wat deze dienst inhoudt. Geen praktische zaken, maar de transformatie. Zoals “Heeft je hond verlatingsangst, waardoor je nooit meer zomaar de deur uit kan? Laten we samen zorgen dat je hond lekker gaat slapen als je weggaat, en jij je vrijheid terugkrijgt”. Dus echt van A (probleem) naar B (resultaat).

Omschrijf hier het probleem waar het baasje mee zit en ‘s nachts van wakker kan liggen. Vertel nog niets over je aanbod of hoe jij dat probleem oplost, dat komt later pas. Hier schets je alleen het plaatje van de situatie van het baasje nú, zodat ze zich begrepen voelen en denken “Ja, dit gaat over mij en zij snapt mij!”. Dat gevoel wil je opwekken in deze intro en onderstaand lijstje.

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Maar het kan ook anders...

Benoem het perspectief waar het baasje naar verlangt. Hoe ziet haar wereld eruit als het probleem is opgelost voor het baasje en het dier? Heb het hier ook vooral weer over de emotie, niet over praktische dingen. Dus niet “als je je hond niet meer trekt”, maar “als je weer zonder stress kunt wandelen”. Dus de emotionele reden achter het praktische. Door deze punten te benoemen laat je zien dat jij hen kan helpen zorgen dit punt te bereiken.

Je benoemt ook hier nog geen praktische zaken, maar zorgt alleen dat ze hierdoor denken: “JA dit wil ik ook, help mij dit te bereiken!”

Ja, dit is ook voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ervaringen van mijn klanten

review
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het.”
Lara met Gypsy
review
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het. Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het.”
Lara met Gypsy
review
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. ”
Lara met Gypsy

Ik ga je hierbij helpen

Hier kun je kort vertellen wat jouw eigen verhaal is, wat je al hebt overwonnen met jouw dieren en hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt. Je geeft baasjes hier perspectief. Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen en dat je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst, houdt het kort en krachtig. Maak het ongeveer maximaal zo lang zoals hier.

Nog een tussenkopje

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

Hier ga je pas over de praktische dingen vertellen en wat baasjes precies krijgen bij dit aanbod. Vertel bijvoorbeeld hoeveel sessies, lessen of andere contactmomenten er zijn. Vertel wat ze er verder nog meer bij krijgen, zoals handouts, naslagwerk of andere bonussen. Benoem ook hoe lang een sessie duurt. En ook hoe frequent ze zijn, zoals 1x per week. Hoe snel kunnen ze bij je terecht?

Budget pakket

€ 147,-

Standaard pakket

€ 197,-

Pro pakket

€ 297,-

Heb je nog vragen?
Stuur me gerust een berichtje!

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.