Homeopathie

Homeopathie-traumeel

Homeopathie is een natuurlijke en wetenschappelijke geneeswijze.  De grondlegger ervan is Samuel Hahnemann.  Hij was arts en scheikundige. In de tweede helft van de achttiende eeuw ontdekte hij een belangrijke natuurwet: een stof die bepaalde verschijnselen kan opwekken, is ook in staat diezelfde verschijnselen te genezen.  Dit is het basisprincipe van de homeopathie geworden.

Driekwart van de Belgen / Nederlanders staat positief tegenover homeopathie.  En terecht.  Het is een milde en effectieve manier om iemand te behandelen voor allerlei ziekten en kwalen.  Het doel van homeopathie is het herstellen van het natuurlijke evenwicht, zowel op lichamelijk gebied als psychisch.  Als dit evenwicht verstoord raakt, kunnen er ziekten ontstaan.

Homeopathische geneesmiddelen worden gemaakt uit natuurlijke producten.  Denkt u vooral aan substanties van planten, dieren en mineralen.  Deze stoffen zetten het lichaam aan zichzelf te genezen.

 

Werking

Homeopathische middelen werken volgens het gelijksoortigheidsprincipe of similia-principe: een stof die bepaalde verschijnselen kan opwekken, is ook in staat dezelfde homeopathie verschijnselen te genezen.  Gebleken is dat op die manier het lichaam geholpen wordt het oorspronkelijk evenwicht te herstellen.  Eigenlijk geneest het lichaam zichzelf!

Een homeopathisch geneesmiddel bestrijdt dus niet de symptomen van een ziekte maar geeft het lichaam ‘een zetje in de rug’ om zichzelf en van binnen uit te genezen.

Bijna alle, ook gewone, geneesmiddelen zijn oorspronkelijk afkomstig van planten.  Bij reguliere medicijnen haalt de fabrikant de meest werkzame stoffen uit die planten of maakt ze chemisch na.  Hierdoor werken die stoffen misschien wel sterker, maar geven ze ook vaak bijwerkingen.  Proefondervindelijk bleek dat het verdunnen en schudden van de homeopathische producten de geneeskracht versterkt en de schadelijke werking juist wegneemt. Dit proces noemen wij tegenwoordig ‘potentiëren’, krachtiger maken.

Homeopathische geneesmiddelen worden gemaakt uit natuurlijke producten.  Denkt u vooral aan substanties van planten, dieren en mineralen.  Deze stoffen zetten het lichaam aan zichzelf te genezen.  Medicamenten die door een reguliere huisarts of specialist zijn voorgeschreven, kunnen, indien nodig, worden gebruikt naast de homeopathische geneesmiddelen.

Subtitel van dienst

Homeopathie

Omschrijf hier heel kort wat deze dienst inhoudt. Geen praktische zaken, maar de transformatie. Zoals “Heeft je hond verlatingsangst, waardoor je nooit meer zomaar de deur uit kan? Laten we samen zorgen dat je hond lekker gaat slapen als je weggaat, en jij je vrijheid terugkrijgt”. Dus echt van A (probleem) naar B (resultaat).

Omschrijf hier het probleem waar het baasje mee zit en ‘s nachts van wakker kan liggen. Vertel nog niets over je aanbod of hoe jij dat probleem oplost, dat komt later pas. Hier schets je alleen het plaatje van de situatie van het baasje nú, zodat ze zich begrepen voelen en denken “Ja, dit gaat over mij en zij snapt mij!”. Dat gevoel wil je opwekken in deze intro en onderstaand lijstje.

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Maar het kan ook anders...

Benoem het perspectief waar het baasje naar verlangt. Hoe ziet haar wereld eruit als het probleem is opgelost voor het baasje en het dier? Heb het hier ook vooral weer over de emotie, niet over praktische dingen. Dus niet “als je je hond niet meer trekt”, maar “als je weer zonder stress kunt wandelen”. Dus de emotionele reden achter het praktische. Door deze punten te benoemen laat je zien dat jij hen kan helpen zorgen dit punt te bereiken.

Je benoemt ook hier nog geen praktische zaken, maar zorgt alleen dat ze hierdoor denken: “JA dit wil ik ook, help mij dit te bereiken!”

Ja, dit is ook voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ervaringen van mijn klanten

Eveline Debruyne
Eveline Debruyne
Een tijd terug gestart bij Kim. Ik wist niet goed in welke richting ik nog moest zoeken. Snel bleek Kim te weten over wat het ging en jawel enkele weken later had ik terug kleur, vitaliteit, energie, ... Maar ze behandelt niet alleen mij maar ook 2 van mij dieren. Ook daar merken we verschil. Super Kim. Doe zo verder.
Eveline Debruyne
Nisrien Oulad Taied
Nisrien Oulad Taieb
Een super lieve, eerlijke mevrouw die je steeds zal helpen. De producten werken dan ook echt. Heel tevreden over!
Nisrien Oulad Taieb

Ik ga je hierbij helpen

Hier kun je kort vertellen wat jouw eigen verhaal is, wat je al hebt overwonnen met jouw dieren en hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt. Je geeft baasjes hier perspectief. Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen en dat je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst, houdt het kort en krachtig. Maak het ongeveer maximaal zo lang zoals hier.

Nog een tussenkopje

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

Hier ga je pas over de praktische dingen vertellen en wat baasjes precies krijgen bij dit aanbod. Vertel bijvoorbeeld hoeveel sessies, lessen of andere contactmomenten er zijn. Vertel wat ze er verder nog meer bij krijgen, zoals handouts, naslagwerk of andere bonussen. Benoem ook hoe lang een sessie duurt. En ook hoe frequent ze zijn, zoals 1x per week. Hoe snel kunnen ze bij je terecht?

Budget pakket

€ 147,-

Standaard pakket

€ 197,-

Pro pakket

€ 297,-

Heb je nog vragen?
Stuur me gerust een berichtje!

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.