Intuïtieve coaching

Vanuit mijn jarenlange ervaring als therapeut en healer ben ik ontpopt tot een echte ervaringsdeskundige en ‘spiritueel coach’.

Mijn persoonlijke levenslijn, ziekte, reflectie en zeer veel werken aan zelfontwikkeling hebben er voor gezorgd dat ik dit talent heb meegekregen.

Vanuit het gesprek dat plaats vind tune ik in met ‘De Bron’, het allesomvattende veld, waar alle antwoorden zijn die voor jou ‘Hoogste Goed’ van belang zijn.

Ik spreek vanuit mijn ‘kanaal’ en voel wat jij nodig hebt om te groeien.

Zo komen we samen naar inzichten die voor jou van toepassing zijn om je bewustzijn en groei te verhogen.

Ik maak je bewust van je belemmerende overtuigingen en je patronen.

Je krijgt maatregelen en taken mee om aan je groei en bewustzijn te werken.

Deze gesprekken zijn holistisch en zeer individueel en diepgaand.

We gaan niet in vakjes en hokjes denken.  Ik ga je leren je creatieve brein te stimuleren zodat je oplossingsgericht leert denken.

Ik begeleid jouw graag naar jouw mooiste leven en missie en voel me vereerd om jou te begeleiden op je pad.

Een paar voorbeelden van issues waarbij ik je kan helpen met coaching:

Loop je vaak vast?  Kan je niet loslaten?

Houd je teveel vast aan het verleden?

Heb je relatieproblemen?

Voel je je angstig en niet veilig in de maatschappij?

Ervaar je teveel druk?

Zou je je graag gelukkiger voelen maar je weet niet hoe?

Heb je moeite met keuzes maken?

Neem je teveel hooi op je vork en ben je te perfectionistisch?

Heb je vragen over hoe je je leven zelf in handen kan nemen en de je eigen geluk kan creëren?

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.

Ervaringen van mijn klanten

Francisca Martinez
070 Francisca Martinez
Ik had het gevoel dat ik voor de deur stond van een nieuw hoofdstuk in mijn leven, maar de deur was dicht en ik kon die niet zelf openen. Het leven bracht me naar Kim toe, dankzij haar kreeg ik de kracht terug om die deur zelf te kunnen openen, en het nodige zelfvertrouwen om te geloven dat ik dat mocht doen. Ik ben heel dankbaar dat ik haar heb leren kennen, ze straalt een zeer bijzonder, pure energie.
Francisca Martinez
Noortje
069 Femke Schout
Zomaar, een berichtje dat alles ok is met ons! Ik kan met recht zeggen dat Noor heel goed is opgeknapt en baat heeft gehad bij haar supplementjes, bloesems en de probiotica. Ze heeft een mooie eerste verjaardag gehad!
Femke Schout
Pascale-dhave3
068 Pascale Dhavé
Van harte dank Kim, voor de interessante en waardevolle cursusdag Dierencommunicatie, dit stond allang op mijn verlanglijstje. Hoe kom ik te weten wat er in mijn huisdiertje omgaat? Daar wou ik nu eerst en vooral tijd voor maken. Het leek me moeilijk en was erg nieuwsgierig, echter op een heel natuurlijke manier leg je dit alles uit. Je deelde jouw ervaringen van vele jaren communiceren met dieren en hoe stap voor stap dit aan te gaan. Het was rustig thuiskomen bij mezelf met meditatieoefeningen, vertrouwen op je intuïtie, oefenen en leren in kleine groep. Een intense dag op een heel mooie plek in Eeklo. Zo blij en dankbaar om je te leren kennen. Ik kijk uit naar een tweede dag !
Pascale Dhavé
Elke Danneel
067 Elke Danneel
Al enkele jaren kom ik bij Natural Health Care. Kim is een ongelooflijk lieve vrouw. Ze luistert geduldig en biedt zeer persoonlijke oplossingen. Haar kennis over mens en dier is indrukwekkend. Ook op energetisch vlak is ze zeer sterk, ze voelt heel erg mee in situaties en heeft de gave om die te vertalen naar een begrijpelijke interpretatie waar je weer zelf mee aan de slag kan. Zowel mijn Duitse Herder als ik zijn zeer blij met haar hulp!
Elke Danneel
Nathalie Dumont
066 Nathalie Dumont
Ik ben heel tevreden van Kim, heeft mijn hond en poezen heel goed geholpen… Is heel lief voor dieren, heeft een heel goeie vakkennis. 
Nathalie Dumont
Els en Tommy
065 Els en Tommy
Wat zijn wij als baasjes van Tito en Ralf ontzettend dankbaar dat we Kim op ons levenspad mochten vinden🙏 Ralf zijn oogjes zijn genezen en is nu een jonge, energieke hond geworden. Tito, onze 10 jarige chocolade labrador was zijn levenskracht wat kwijt en we zien hem nu terug opfleuren...wat een wonder! Ik kan alle mensen Kim aanbevelen, ze is echt top! Professioneel, ze weet waar ze mee bezig is, ze is ontzettend lief en liefdevol in haar hulpverlening, zowel voor mens als dier. Een therapeute met een hart ❤️ Het kan echt mensen... op een natuurlijke manier.
Els en Tommy
Christel Van de Steene
064 Christel Van de Steene
Begin november ben ik met een klein hartje voor de eerste keer bij Kim langsgeweest. Waarom een klein hartje? Ik zit al lange tijd slecht in mijn vel en mijn hoofd. Stress en onzekerheid nam mijn denken en functioneren volledig over, mijn hoofd was steeds een chaos van gedachten die oncontroleerbaar waren. Waarom zou Kim me kunnen helpen, wie kon me in godsnaam nog helpen .....? Via mijn vriendin, die een maand eerder was gestart bij Kim, hoorde ik veel positieve verhalen na het gebruik van de bloesemmix en supplementen. Ik ben op een maandag gestart met mijn bloesemmix en supplementen, ietwat sceptisch, maar hoopvol. Na drie dagen werd ik overspoeld door vele emoties die blijkbaar ergens vast zaten. Een volledige dag heb ik gehuild. Ik wist niet wat me overkwam, maar het deed deugd, zoveel deugd..... op dag 5 merkte ik dat alle zorgen plots beter verwerkt werden in mijn hoofd. Ik had ze wel nog, maar bleef niet hangen in het negatieve en verloor me niet in de "wat als" scenario's. Ik voelde me na een week zo goed, kon het leven terug aan. Wat was dit een fijn gevoel. Ik geloofde terug in mijn kunnen en mijn zijn. Ondertussen al bijna twee maand verder en het gaat nog steeds goed. Voor mijn onzekerheden en vragen kan ik steeds terecht bij Kim. Ik ben zeer blij dat ik deze stap heb gezet en kan het iedereen aanbevelen.
Christel Van de Steene
Tess
063 Valerie Bauwens
Ervaring na een afstandshealing: Wat een verschil!!! Ongelooflijk!!! Wonderlijk. Klachten: Tess ervaarde veel stress en onrust in huis ( ook door haar asielverleden) Nu is ze gelukkig in een gouden mandje terecht gekomen bij Valerie en Tim.💜
Valerie Bauwens
Liliane De Vlieger
062 Liliane De Vlieger
De vorige healing was voor mij zoals ik tegen mijn oudste zus zei het is moeilijk de juiste woorden te vinden maar zo zou ik me echt elke dag willen voelen, het voelde heel bevrijdend ook in mijn hoofd.
Liliane De Vlieger
Ronan2
061 Joyce Peeters
Dank je wel voor de prachtige reading van Ronan! Zo verhelderend, bevestigend, versterkend en duidelijk daar ben ik heel dankbaar voor! Geeft me richting, rust, vreugde en een dieper begrip... ik merk dit precies bij Ronan ook Vandaag met Ronan gaan wandelen en hem daarna gekamd (wat ik eigenlijk ook doe bij het trimmen dus) en dit ging heel goed, hij liet alles toe zonder te grommen, liep niet heel vaak weg en kon er bij momenten bij gaan liggen, dus dat is alvast veelbelovend 🙂 ik blijf dit regelmatig doen vanaf nu (1x per week lijkt me voor nu een goed ritme) en dan haal ik binnenkort de tondeuse er ook eens bij, dit liet hij vroeger ook vrij goed toe... Ben heel dankbaar voor je ondersteuning en hulp Het lijkt ook alsof hij er echt begrip voor probeert op te brengen nu, dat getrim...hij straalt zoiets wel uit. Dat 'fiere' vond ik een mooi beeld, hopelijk lukt hem dat ooit ook helemaal zo! Voor nu zijn we alvast goed gestart
Joyce Peeters
Jaya2
060 Caroline Van Ruiten
Na de reading kreeg ik veel meer inzicht in Jaya en kreeg ik het niet meer zo van haar op mijn zenuwen. Er kwam veel meer wederzijds respect en begrip. De intuïtieve communicatie was best confronterend maar heeft ons contact enorm verzacht. Nadien ontstond er een betere, een soort andere communicatie. IK kreeg veel meer inzicht in haar leefwereld. Enorm bedankt!
Caroline Van Ruiten
Saskia van Es
059 Saskia van Es
De hondjes zijn na de healing sessie in de positieve zin veranderd. Piper speelt meer, vindt mij leuk en gaat andere mensen dag zeggen. De buurhond verderop werd altijd afgesnauwd maar nu wil zij spelen. Echt die is veranderd. Lizzy die laat meer vreugde zien. Laat echt nu zien dat zij er ook is en als ik na een dag school thuiskom, dan is ze toch blij.
Saskia van Es
Marie Janet Blankers
058 Marie Janet Blankers
De trancehealing voelde heel fijn. Heb constant gegeeuwd en nu een gevoel van meer ruimte in hart en keelgebied. Ook lijkt het of ik ik sterker kan ruiken, voelt goed en opgeruimd. Kim De dagen erna voelde ik me meer connected met andere mensen, dus minder introvert, lichter, en diepe geslapen, dat was ook heel fijn
Marie Janet Blankers
Dries Vanmaele
057 Dries Vanmaele
Dank u voor de ontzettend interessante workshop gisteren. Zowel mijn broer en ik hebben er van genoten en veel van bijgeleerd.
Dries Vanmaele
Marc Vermaele2
056 Marc Vanmaele
Workshop Biotensor. Bedankt voor de leerzame dag. Veel bijgeleerd en het was aangenaam.
Marc Vanmaele
Jan Vanhoutte
055 Jan Vanhoutte
Workshop leren werken met de biotensor : Dank je wel Kim voor de super interessante opleiding gisteren ! Ik had er een zeer goed gevoel bij en voel me ook zeker om ermee te werken!
Jan Vanhoutte
Rita Naert
054 Rita en Paul
Heel lieve maar vooral professionele dame. We waren hopeloos en stonden ook machteloos tegenover de pijn die mijn man iedere dag moest dragen. Reeds na 8 dagen was hij beter. Pijnstillers zijn niet meer nodig. Hartelijk dank. Ik wil ze ook aanraden aan iedereen die het niet meer ziet zitten.
Rita en Paul
Mariska van der Zee
053 Mariska van der Zee
Ik had Kim ingeschakeld om mijn paard voor te bereiden op haar verhuizing. Ik heb een Reading en een healing laten doen en een aantal zeer open vragen aan Kim meegegeven om mee te nemen in de Reading.. Ik had geen informatie gegeven over mijn paard behalve de naam, geboortedatum en geboorteplaats.. De informatie uit de Reading was heel herkenbaar en fijn om op verder te kunnen bouwen.. ook kwam er wat informatie naar boven die nieuw was voor me, maar wat (na een check van de Dierenarts) wel bleek te koppen. de verhuizing is goed gegaan en mijn merrie staat fijn op haar nieuwe plek.. Kim heel erg bedankt😊
Mariska van der Zee
Gonny Franken
052 Gonny Franken
Ik heb genoten van een cursus Dierentolk bij Kim. Wat een leuke dag heb ik gehad, veel informatie gehad en enorm veel geleerd. Bijzonder mooi om te communiceren met dieren. Dank je wel Kim 😘
Gonny Franken
Petra Victor
051 Petra Victor
Sessie gehad bij Kim. Vol positieve kracht terug thuis. Dank je wel Kim. Je hebt een prachtige pure ziel.
Petra Victor
tjeerd 2
050 Jhon Puype
Ik ben zo blij en dankbaar dat Tjeerd weer perfect loopt dankzij de goede zorgen van Kim. Hij had veel last van artrose op zijn voorbenen. Tjeerd is een Fries paard en hij heeft vroeger als koetspaard een zware belasting gehad op zijn voorbenen. Hij was de laatste maanden er zo slecht aan toe dat hij niet meer kon draven zonder te manken en dat we geen toekomst meer voor hem zagen. Kim heeft hem uitgebreid onderzocht en kruiden en supplementen voorgeschreven Dankzij de behandeling loopt hij weer perfect en kunnen we weer op stap gaan met onze Tjeerd.
Jhon Puype
Coralie Flama
049 Coralie Flama
Lieve Kim, Sedert onze ontmoetingen in Corona tijd, voel ik mij fitter, sterker en goed ondersteund. Je helpt mij heel goed met mijn gezondheid, zowel fysiek, gezien ik veel sport voor mijn 75 lentes, en veel energie verbruik, als emotioneel & energetisch, om een goeie balans te behouden. Super voel ik mij met jou als therapeute! Dank.
Coralie Flama
Mieke Florin
048 Mieke Florin
Dankjewel, Kim, voor dit heel rijk gesprek met jou van ziel tot ziel. Je hebt me met zeer verhelderende woorden een duidelijke weg helpen schetsen. Je nooit oordelende fijngevoeligheid doet me ongelooflijk deugd en stimuleert mijn groei op elk niveau. Na zo'n gesprek kan ik weer verder stromen op mijn eigen tempo. Liefs, mieke
Mieke Florin
Daniela_Michea
047 Daniela Michea
Ik ervaarde de healing bij Kim zeer ontspannend en zacht. Kim kon mij naar een hogere dimensie brengen waarin ik enkel liefde voelde. Na slechts één sessie is mijn gezondheid veel verbeterd op fysiek, emotioneel even energetisch niveau. Ik ben dankbaar voor wat zij doet. Een echte aanrader!
Daniela Michea
sAgapo
046 Jana Hillewaert
s'Agapo had vorig jaar een ongeluk op de weide waarbij zijn strekpees volledig door was, door vast te zitten in de draad. Na een operatie en 8 weken Merelbeke kwam hij eindelijk terug thuis. Zijn been was volledig opgezwollen en 2 littekens rijker. De zwelling zou misschien wel nooit meer weggaan hadden ze mij verteld in de kliniek. Na alle medische nazorg begon zijn revalidatie. Dit verliep allemaal zeer vlot, maar toch bemerkte ik dat hij niet helemaal goed in zijn vel zat. Zijn vacht was ook dof, zijn buik opgeblazen, een grote scheur in zijn hoef,... Mentaal voelde hij ook niet helemaal oké aan, dus na een info avond waarbij Kim de healy kwam voorstellen was ik eigenlijk wel geïntrigeerd om eens de emotionele en mentale gezondheid van s'Agapo te laten uitmeten. En daar kwam veel aan het licht... Nadat de behandeling volledig op maat van s'Agapo zijn noden werd uitgeschreven, kwam de toepassing ervan. En na enkele weken zag ik toch een paar opmerkelijke veranderingen! Zijn vacht begon mooi te blinken, zijn buik veel minder opgeblazen en ook de zwelling in zijn been is super hard verminderd, nog zo goed als niets meer te zien! waauw! Ik ben alvast overtuigd van de werking van natuurlijke producten en essentiële oliën! Ik kan het alleen maar aan iedereen aanraden!
Jana Hillewaert
Jack Russel
045 Elina Yusupova
Jack Russel Pompey geniet van zijn frequentie behandeling in de praktijk. Pompey heeft epilepsie en sinds dat hij in natuurgeneeskundige behandelding is gaat het stukken beter. Geen aanvallen meer en hij is veel beter emotioneel en fysiek in balans.
Elina Yusupova
Bonita Waegemans
044 Bonita Waegemans
Ik volgde loopbaan coaching bij Kim. Ze is een bijzondere veelzijdige, intuïtief en creatief therapeute met zeer veel kennis. Ze heeft mij de nodige inzichten en tools gegeven om mijn bijberoep als helderziend en energetisch therapeute uit te breiden en mijn missie te volbrengen. Hoe ik mij verder kan profileren naar de buitenwereld met mijn kwaliteiten en gaven als intuïtief medium, IET Engelentherapie, kaartlegging en aura cleaning. Kortom, dankbaar en een echte aanrader! Dank je wel Kim.
Bonita Waegemans
Nadine Van Herreweghe
043 Nadine Van Herreweghe
Kim heeft ons fantastisch goed geholpen met onze 21 jarige zoon met autisme en mentale beperking. Deze lag volledig in de knoop met zichzelf waardoor hij bepaalde periodes zowel thuis als op school niet meer normaal kon functioneren. In de reguliere geneeskunde konden ze hem niet helpen. Na vier maanden bij Kim in behandeling zien wij een totaal andere jongen. Ook op school was hen dit opgevallen. Heel erg bedankt hiervoor Kim!! 😘
Nadine Van Herreweghe
Mieke Florin
042 Mieke Florin
Zielentekeningen: Hoe vaker ik er naar kijk en me er op afstem, hoe meer het een verhaal begint te vertellen. Gisteren was het nog een mooi schilderijtje en nu wordt het langzamerhand eentje met een tot het hart sprekende boodschap.
Mieke Florin
Hans Van Brussel
041 Hans Van Brussel
Ik heb Kim al meerdere malen geraadpleegd voor mijzelf als voor mijn dieren. Ze is een zeer kundige en bevlogen therapeute en zowel ikzelf als mijn dieren hebben altijd baat gehad bij haar behandelingen. Vanwege mijn goede ervaringen heb ik ook anderen naar haar verwezen een ook van hen hoor ik alleen maar positieve geluiden.
Hans Van Brussel
Shana Lippens
040 Shana Lippens
Door de goede begeleiding van Kim voel ik mij steeds beter in zijn vel. Beste beslissing ooit.
Shana Lippens
Rik+Drijbooms
039 Rik Drijbooms
Kim geeft me af en toe voorlichting en adviezen die wel kloppen! Haar verslag over telephatie en reading voelt intuitief als juist en goed gedokumenteerd. Hoe jou emotionele energie er bijstaat kom je ook te weten en wat daaraan te doen om je beter te voelen...aanrader!!
Rik Drijbooms
Sonja Laethem
038 Sonja Laethem
Al enkele maanden in behandeling bij Kim, voel me een ander mens. Mijn hele lichaam kreeg een reset waardoor ik ondertussen pijnvrij leef, terug energie heb en mezelf herken en erken. Niets voor niets, je moet het uiteindelijk zelf doen en makkelijk is het niet. Kim voor altijd enorm dankbaar...
Sonja Laethem
Eveline Debruyne
037 Eveline Debruyne
Een tijd terug gestart bij Kim. Ik wist niet goed in welke richting ik nog moest zoeken. Snel bleek Kim te weten over wat het ging en jawel enkele weken later had ik terug kleur, vitaliteit, energie, ... Maar ze behandelt niet alleen mij maar ook 2 van mij dieren. Ook daar merken we verschil. Super Kim. Doe zo verder.
Eveline Debruyne
Nisrien Oulad Taied
036 Nisrien Oulad Taieb
Een super lieve, eerlijke mevrouw die je steeds zal helpen. De producten werken dan ook echt. Heel tevreden over!
Nisrien Oulad Taieb
Claudine Horta
035 Claudine Horta
Kim is een zeer warmhartige en empathische persoonlijkheid die me veel bij leerde over voeding, kruiden ed. die goed zijn voor de gezondheid van mijn huisdier. Hij voelt er zich ook aangenaam rustig en ontspannen door en lust ze heel erg. Je merkt dat hij van zijn behandeling ook geniet. Ze komt je ook tegemoet en ondersteunt je ten volle bij de moeilijkheden die je ervaart. Zeker een aanrader.
Claudine Horta
liesbeth
034 Liesbeth Verheughe
Reeds een workshop gevolgd en een healing gekregen en telkens zeer professioneel geholpen door Kim. Een goede uitleg gekregen en nadien ook goede opvolging. Voor herhaling vatbaar !
Liesbeth Verheughe
Ellen Vertongen 2
033 Ellen Vertongen
Zeer bekwame en vriendelijke dame. Kim weet waarover ze spreekt en is begaan met jou als mens. Een echte aanrader om workshops bij te volgen of langs te gaan als je gezondheidsproblemen hebt en dit op een natuurlijke manier wil aanpakken! Kim, bedankt voor de goede ontvangst en de leerrijke avond!
Ellen Vertongen
Cathy Deriquier
032 Cathy Deriquier
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een gevolgde workshop, daarna ik een consult liet doen om te weten hoe het met mijn hondje Luna daar over de regenbrug ging. Of ik wel de juiste beslissing op het juiste moment had genomen... Grote geruststelling!
Cathy Deriquier
Kimberley De Keyser
031 Kimberley De Keyser
Bedankt voor de aangename ontvangst en kennismaking! Wij kijken uit naar meer interessante workshops!
Kimberley De Keyser
Flower-avatar
030 Christine Bollez
Ben bij Kim terecht gekomen omdat mijn beagle aangereden was. Na14 dagen leek hij heel lusteloos en triestig. Hij had een harde klap gekregen en de wervelkolom geraakt waardoor hij door de achterpoten zakte. Ik vond dit geen levenskwaliteit voor een echte jachthond, door de velden rennen was zijn leven! Kim kwam met zijn ziel in contact en onderzocht hem ook energetisch. Ze wist niet in hoeverre ze mijn beagle betreft het stappen kon helpen, maar hij zou toch beter kunnen worden dan hij op dat moment was. Ik merkte die avond reeds dat mijn beagle blij en dankbaar was, veel dieper contact met elkaar. De volgende dag vond ik het een mirakel: zijn levenslust was terug, zijn blik veel helderder. Sinds die dag ging hij er in versnelling op vooruit, mijn beagle was helemaal terug in amper een week tijd!! Hij zocht al terug om te ontsnappen en de wijde wereld in te trekken. De Het zal nu 3 weken zijn sinds mijn bezoek aan Kim en hij kan al de trap af komen, hij loopt nog beetje raar soms als het oneffen is, maar herstelt zich. Hij springt ook al op de vensterbank, in de zetel. Staat op achterpoten en met voorpoten op aanrecht om af te ruimen. Mijn beagle is er weer helemaal dankzij Kim!!!!!! Een heel begaafde vrouw!!
Christine Bollez
Inge Polfliet
029 Inge Polfliet
Na 1 week voelde ik mij een pak beter. Kon terug slapen, functioneer terug zoals vroeger! Top dame!!!!!!!
Inge Polfliet
Micheline Baeyens
028 Micheline Baeyens
Onlangs heb ik bij Kim een coaching gevolgd en deze ervoer ik als zeer prettig: ongedwongen, warm maar ook inzicht gevend en confronterend. Kim straalt rust, acceptatie en warmte uit zonder haar professionaliteit te verliezen. Ze luistert enorm goed en weet je terug te brengen naar de kern en weet altijd wel de juiste snaar te raken. Ik heb erg veel gehad aan onze gesprekken en kan een traject bij haar van harte aanbevelen. Ook heeft kim mijn mama en mij zeer goed kunnen helpen om onze gezondheid op een natuurlijke manier te verbeteren. Ik ben heel erg tevreden over Kim. Ze denkt met je mee en reageert snel.
Micheline Baeyens
Hanne Bonte
027 Hanne Bonte
De workshop die ik bij Kim mee volgde, was precies wat ik nodig had. In een veilige, warme en huiselijke sfeer, voelde dit net als thuiskomen. Na de workshop had ik meer energie dan ik op eender welk moment in de maanden voordien gehad had. Dank je wel hiervoor! Echt een aanrader!
Hanne Bonte
Dirk Plas
026 Dirk Plas
Degelijke workshops gevolgd die me andere inzichten en visie gegeven heeft tot verschillende hulpmiddelen en het zelf ontdekken van de eigen mogelijkheden om elkaar te helpen en ook voor de dierenwereld. Kim heeft aandacht voor iedere situatie voor mens en dier die geholpen kunnen worden. Ze is een toegewijd energetisch therapeut. 🍀 Aan te bevelen waardigs.
Dirk Plas
Daisy Van Praet
025 Daisy Van Praet
Kim is erg onderlegd in alle facetten van de natuurlijke geneeskunde. Zo hielp ze mijn Engelse Bulldog af van zijn kwalen (waar geen enkele DA in slaagde) en heeft ze mij ook al heel vaak en heel goed kunnen helpen. Ik sukkelde al maanden met wintertenen (tot de pijnlijkste blazen en rauwe huid) , de huisarts hielp me niet verder, maar Kim kon direct uitmeten wat ik tekort had en na 2 dagen was ik al pijnvrij en na 1 week kon ik gewoon terug schoenen aan! Bij Kim kom je niet met vragen buiten, maar met antwoorden.
Daisy Van Praet
Lientje Wittevrongel
024 Lientje Wittevrongel
Mijn mama gebruikt reeds verschillende producten geleverd en geadviseerd door Kim en is hier zeer tevreden over. Kim is iemand met een gouden hart voor mens en dier en altijd paraat met een duidelijk advies.
Lientje Wittevrongel
Peter De Naeyer
023 Peter De Naeyer
Kim, je blijft me steeds verbazen! Na de healing op afstand van 10 februari ll. kreeg ik rond 3 u 's nachts verschrikkelijke pijn op de plaats waar ik op 23 december 2020 geopereerd was. Na een 3-tal uurtjes was deze pijn voorbij. Toen ik het op een later consult vertelde aan de chirurg zei die dat het onmogelijk was dat ik zoveel tijd na de operatie nog pijn had....maar hij merkte wel op dat het genezingsproces, gezien mijn leeftijd, uitzonderlijk vlot verlopen was. Jouw healing heeft me die nacht getriggerd en nadien heb ik nooit meer iets gevoeld. Het uitzonderlijke genezingsproces zegt voldoende. Kennis en ervaring, evenals de inleving in je probleem maken van Kim een unieke therapeute! Bedankt Kim. Bedankt Kim!
Peter De Naeyer
Debbie Van Meir
022 Debbie Van Meir
Zeer lieve dame en goede en interessante uitleg betreft workshop biotensor!
Debbie Van Meir
Lieselotte Palet
021 Lieselotte Palet
Kim is onze grote redder in nood geweest. Ikzelf al jaren op de sukkel met verschillende pijnen zowel mentaal als fysiek, en onze woef die zich helemaal niet goed in haar velletje voelde. Na veel geprobeerd te hebben en geen oplossing te vinden zijn we uiteindelijk bij Kim terecht gekomen. Door Kim haar zeer uitgebreide kennis en vaardigheden zijn we beiden op zeer korte termijn al veel gelukkiger geworden en samen aan het openbloeien😍 Dankjewel om ons leven zo positief te veranderen!
Lieselotte Palet
Annick-Claeys
020 Annick Claeys
Kim is een heel bijzondere therapeute, zowel voor mens als dier.
Annick Claeys
Marijke Teugels
019 Marijke Teugels
Kim heeft een warm hart, iemand die je laat groeien door 'andere' inzichten te delen. Een pracht mens en ook voor de dierenwereld is ze toegewijd! Een echte aanrader!
Marijke Teugels
Conny Versendaal
018 Conny Versendaal
Ik heb een hele sterke band met al mijn dieren. Omdat de liefde groot is, wil ik graag het beste voor ze en liefst mijn leven lang bij mij. Maar er komt een tijd van loslaten en dan is Kim er die mij houvast geeft in de keuzes die ik ga maken. Daardoor wordt mijn band met mijn paard en hond(en) nog sterker waardoor ik ze sereen kan begeleiden naar het einde van dit aardse leven. Voor het eerst heb ik niet gewacht maar heb ik een Reading van mijn 2 jarige hond laten doen door Kim. Ontzettend leuk en hartverwarmend. 💞
Conny Versendaal
Sofie-Ruymaekers
017 Sofie Ruymaekers
Ik heb bij kim al enkele cursussen gevolgd, wat een fantastische vrouw! Niet alleen is ze goed in hetgeen ze doet, je merkt dat ze ook gepassioneerd haar kennis en ervaringen deelt zodat wij ook anderen kunnen helpen.
Sofie Ruymaekers
Fabienne Buddharoos
016 Fabienne Buddharoos
Kim is heel gevoelige en bekwame therapeute. Ze kan goed met dier en mens om gaan. Haar hoge intuïtie gaven combineert ze met haar opleidingen. Een echte aanrader!
Fabienne Buddharoos
Karen Verdegem
015 Karen Verdegem
Een paar maanden terug ontmoette ik Kim in de praktijk. Ik sprak haar over mijn eigen katjes waarvan bij 1 een terminale levertumor werd vastgesteld. De klassieke geneeskunde kon geen hulp meer bieden maar Kim kon dit wel! We zijn ondertussen 6 maand verder en mijn Monza doet het nog steeds prima dankzij Natural Health Care! Een van mijn andere katjes mankte en had een tekort aan ijzer. Als dierenarts had ik haar reeds een behandeling opgestart maar Kim adviseerde mij een ondersteunende behandeling. Skully mankt niet meer, haar ijzerwaarde is terug normaal en ze is toegenomen in gewicht. Voor mij is het duidelijk dat de klassieke geneeskunde hand in hand gaat met de niet-klassieke! Respect Natural Health Care en een grote dank u wel!
Karen Verdegem
Laurence Van den Ostende
014 Laurence Van den Ostende
Dank je van harte Kim! Door jouw Reading met mijn 13-jarige Hond heb ik naar jou en mijn gevoel geluisterd en de afspraak voor euthanasie afgebeld vandaag !!!! Dank je wel , door jou heb ik geluisterd naar haar die rustig wil afscheid nemen van mij en mijn gezin.... Ik had dat gevoel maar durfde er niet in geloven.....maar het cadeau dat ik nu krijg zijn de mooie liefdevolle momenten van aanvaarding en afscheid en dit onder jouw deskundige en liefdevolle begeleiding. Deze mooie momenten zijn nu al in mijn hart gegrift. Dit had niet mogelijk geweest zonder jou. Afscheid kan ook mooi zijn....dit weet ik nu dank zij jouw hulp. Als je voor het naderend afscheid staat van je geliefde huisdier is Kim een meerwaarde in de begeleiding ervan. Thanks Kim❤️😘
Laurence Van den Ostende
Tine Van der Meiren
013 Tine Van der Meiren
Toevallig ontmoet, diepe indruk nagelaten en wauw, wat zij doet is pure magie 😊 maar wel goed onderbouwd 😉
Tine Van der Meiren
Nanny Clarijs
012 Nanny Clarijs
Nu een geweldige reading gehad met schildering. Mooie zuivere boodschappen gekregen. Onze ervaringen met Kim zijn allemaal heel positief. Ook voor onze paarden, katten en hond heeft ze al veel betekent. Zowel preventief als in acute gevallen heeft ze ons al meerdere malen geholpen. Ze is echt een geweldig persoon en een geweldige goede therapeute die je verder doet kijken dan je gewend was.🙏🙏
Nanny Clarijs
Marcel Wallace
011 Marcel Wallace
Voor mijn Duitse herder een combinatie op maat van bloesems samengesteld door Kim, dit was zeer verrassend en fijn om te ervaren, en bleek ook echt wel effectief, bedankt daarvoor 💕 en pootje van Walter 🐾
Marcel Wallace
Cas Matthys
010 Cas Matthys
Ik ben bij Kim geweest om de juiste voedingssupplement te vinden. Ze heeft me hierbij fantastisch geholpen en goede raad gegeven.
Cas Matthys
Marianne DEthoor
009 Marianne Dethoor
Mijn katje Spooky van 12 jaar kreeg melkklierkanker een maand geleden is ze geopereerd. Dankzij de onmiddellijke nazorg van Kim met produkten om het immuunsysteem te stabiliseren en te versterken doet Spooky het op het ogenblik super goed. Een aanrader voor ieder die met een probleem zit bij zijn gezelschapsvriend....dank u Kim👍👍
Marianne Dethoor
Matthias de Visser
008 Matthias de Visser
Kim is een geweldige therapeute met enorm veel kennis om mens en dier te helpen en lichaam en geest in balans te brengen. Haar spirituele wijsheid weet zij zo te vertalen dat zelfs een nuchtere Hollander er iets aan heeft. Een mooi mens!
Matthias de Visser
Renilda Toelen
007 Renilda Toelen
Ik was heel aangenaam verrast met de zieletekening die Kim voor mij maakte Ook erg verzorgd en mooi omkaderd. De begeleidende tekst was zeer treffend en herkenbaar Ook fijn dat er tips werden meegegeven welke je kan ter harte nemen voor verdere groei in je leven. Een waardevol cadeau! Dank Kim!
Renilda Toelen
Evelien Van den Bossche
006 Evelien Van den Bossche
Ik ben langs geweest met mijn whippet Billy na een bijna continue allergische/overgevoeligheid reactie. Om de andere dag moest ik cortisone geven omwille van sterke zwellingen op zijn hoofd. Mijn eigen dierenarts en dermatologen hadden ook geen antwoorden. Enkel cortisone toedienen. Dat vond ik geen oplossing natuurlijk. Via iemand op Fb bij Kim terechtgekomen en nog geen seconde spijt van gehad. Hij heeft geen zwellingen meer gehad sinds maanden nu. Ik kan het nog steeds nauwelijks vatten. Ik had meteen erg veel vertrouwen in haar en dat is niet aan iedereen gegeven. Blij dat ik haar leren kennen heb! Mijn hondjes krijgen voortaan de beste zorgen ❤️
Evelien Van den Bossche
Marleen Snauwaert
005 Marleen Snauwaert
Kim heeft me goed geholpen bij verschillende klachten en kreeg advies o.a. om glutenvrij te gaan eten. Het laatste half jaar zat ik niet erg lekker in mijn vel en ben heel goed geholpen. Dank je wel Kim.
Marleen Snauwaert
Luisa Suys
004 Luisa Suys
Kim heeft mijn kat enorm geholpen. Ze was een straatkat en heb haar laten onderzoeken en behandelen door Kim waarover ik zeer tevreden ben. Mijn kat voelt zich veel beter dankzij de hulp van Kim. Ik raadpleeg iedereen voor jezelf als voor je dieren.
Luisa Suys
Marc Delfosse
003 Marc Delfosse
Kim heeft de gave om je eventjes in een andere wereld te brengen. Na de sessie ben je net als herboren en slaap je 's nachts als een roosje.
Marc Delfosse
An De Blieck
002 An De Blieck
Kim gaf me uitgebreid uitleg van hoe ik mijn poezen op een natuurlijke manier kan beschermen tegen vlooien en parasieten. Ik gaf ze voordien zo'n pipetje van bij de dierenarts in hun nek, vergif natuurlijk en daar reageerden mijn poezen ook allergisch op. Ik probeer dit nu met diatomeeëaarde zoals Kim me aanraadde en uitlegde. Ik vind het helemaal fantastisch dat ik dit op een natuurlijke manier kan oplossen nu zonder dat mijn poezen er negatieve bijwerkingen van krijgen, in tegendeel ze staan extra sterk! Dankje wel Kim voor alle uitleg!
An De Blieck
Wendy Hulders
001 Wendy Hulders
De open avond was inspirerend voor mij. Interesse voor een vervolgverhaal is zeker gewekt.
Wendy Hulders