Intuïtieve coaching

Vanuit mijn jarenlange ervaring als therapeut en healer ben ik ontpopt tot een echte ervaringsdeskundige en ‘spiritueel coach’.

Mijn persoonlijke levenslijn, ziekte, reflectie en zeer veel werken aan zelfontwikkeling hebben er voor gezorgd dat ik dit talent heb meegekregen.

Vanuit het gesprek dat plaats vind tune ik in met ‘De Bron’, het allesomvattende veld, waar alle antwoorden zijn die voor jou ‘Hoogste Goed’ van belang zijn.

Ik spreek vanuit mijn ‘kanaal’ en voel wat jij nodig hebt om te groeien.

Zo komen we samen naar inzichten die voor jou van toepassing zijn om je bewustzijn en groei te verhogen.

Ik maak je bewust van je belemmerende overtuigingen en je patronen.

Je krijgt maatregelen en taken mee om aan je groei en bewustzijn te werken.

Deze gesprekken zijn holistisch en zeer individueel en diepgaand.

We gaan niet in vakjes en hokjes denken.  Ik ga je leren je creatieve brein te stimuleren zodat je oplossingsgericht leert denken.

Ik begeleid jouw graag naar jouw mooiste leven en missie en voel me vereerd om jou te begeleiden op je pad.

Een paar voorbeelden van issues waarbij ik je kan helpen met coaching:

Loop je vaak vast?  Kan je niet loslaten?

Houd je teveel vast aan het verleden?

Heb je relatieproblemen?

Voel je je angstig en niet veilig in de maatschappij?

Ervaar je teveel druk?

Zou je je graag gelukkiger voelen maar je weet niet hoe?

Heb je moeite met keuzes maken?

Neem je teveel hooi op je vork en ben je te perfectionistisch?

Heb je vragen over hoe je je leven zelf in handen kan nemen en de je eigen geluk kan creëren?

Subtitel van dienst

Intuïtieve coaching

Omschrijf hier heel kort wat deze dienst inhoudt. Geen praktische zaken, maar de transformatie. Zoals “Heeft je hond verlatingsangst, waardoor je nooit meer zomaar de deur uit kan? Laten we samen zorgen dat je hond lekker gaat slapen als je weggaat, en jij je vrijheid terugkrijgt”. Dus echt van A (probleem) naar B (resultaat).

Omschrijf hier het probleem waar het baasje mee zit en ‘s nachts van wakker kan liggen. Vertel nog niets over je aanbod of hoe jij dat probleem oplost, dat komt later pas. Hier schets je alleen het plaatje van de situatie van het baasje nú, zodat ze zich begrepen voelen en denken “Ja, dit gaat over mij en zij snapt mij!”. Dat gevoel wil je opwekken in deze intro en onderstaand lijstje.

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Maar het kan ook anders...

Benoem het perspectief waar het baasje naar verlangt. Hoe ziet haar wereld eruit als het probleem is opgelost voor het baasje en het dier? Heb het hier ook vooral weer over de emotie, niet over praktische dingen. Dus niet “als je je hond niet meer trekt”, maar “als je weer zonder stress kunt wandelen”. Dus de emotionele reden achter het praktische. Door deze punten te benoemen laat je zien dat jij hen kan helpen zorgen dit punt te bereiken.

Je benoemt ook hier nog geen praktische zaken, maar zorgt alleen dat ze hierdoor denken: “JA dit wil ik ook, help mij dit te bereiken!”

Ja, dit is ook voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ervaringen van mijn klanten

Bonita Waegemans
Bonita Waegemans
Ik volgde loopbaan coaching bij Kim. Ze is een bijzondere veelzijdige, intuïtief en creatief therapeute met zeer veel kennis. Ze heeft mij de nodige inzichten en tools gegeven om mijn bijberoep als helderziend en energetisch therapeute uit te breiden en mijn missie te volbrengen. Hoe ik mij verder kan profileren naar de buitenwereld met mijn kwaliteiten en gaven als intuïtief medium, IET Engelentherapie, kaartlegging en aura cleaning. Kortom, dankbaar en een echte aanrader! Dank je wel Kim.
Bonita Waegemans
Matthias de Visser
Matthias de Visser
Kim is een geweldige therapeute met enorm veel kennis om mens en dier te helpen en lichaam en geest in balans te brengen. Haar spirituele wijsheid weet zij zo te vertalen dat zelfs een nuchtere Hollander er iets aan heeft. Een mooi mens!
Matthias de Visser

Ik ga je hierbij helpen

Hier kun je kort vertellen wat jouw eigen verhaal is, wat je al hebt overwonnen met jouw dieren en hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt. Je geeft baasjes hier perspectief. Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen en dat je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst, houdt het kort en krachtig. Maak het ongeveer maximaal zo lang zoals hier.

Nog een tussenkopje

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

Hier ga je pas over de praktische dingen vertellen en wat baasjes precies krijgen bij dit aanbod. Vertel bijvoorbeeld hoeveel sessies, lessen of andere contactmomenten er zijn. Vertel wat ze er verder nog meer bij krijgen, zoals handouts, naslagwerk of andere bonussen. Benoem ook hoe lang een sessie duurt. En ook hoe frequent ze zijn, zoals 1x per week. Hoe snel kunnen ze bij je terecht?

Budget pakket

€ 147,-

Standaard pakket

€ 197,-

Pro pakket

€ 297,-

Heb je nog vragen?
Stuur me gerust een berichtje!

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.