Welkom in de 5de dimensie
Energetische analyses:

Door middel van een frequentietoestel kan ik je lichaam of dat van je dier volledig energetisch screenen en op hetzelfde moment behandelen.

We kunnen bekijken hoe je energetische systeem reageert op de tekorten van vitaminen en mineralen etc. welke bloesems je nodig hebt,  hoe dat je emotionele toestand is, de edelstenen waar je op resoneert, je chakra's, je meridianen, je homeopathie, de cel zouten en zoveel meer!

 

Samen met al mijn vergaarde natuurgeneeskundige kennis is dit toestel voor mij een extra ondersteuning om de echte oorzaken van jouw ziek zijn in kaart te brengen.

Deze analyse wordt samen met een grondig anamnese tijdens het consult besproken.

Dit kan ook online of op afstand even goed.

Zo krijg je ook meer inzichten wat er echt scheelt in jouw lichaam en kunnen we daarop ook de natuurlijke middelen inzetten.

Tijdens het consult kunnen we de frequenties uitzenden, zodat je geharmoniseerd naar huis gaat.

Zo komen we tot jouw echte essentie en 'Zijn', om zo je je volledig potentieel kan benutten, zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch.

 

Interesse voor een gratis groepsdemonstratie?

Meld je dan aan op mijn emailadres info@kimvandeneynden.be of boek een privé afspraak.

Biotensor

Wat is een biotensor

De biotensor is een energetisch meetinstrument. De reguliere geneeskunde heeft in de laatste decennia veel onderzoeksapparatuur ontwikkeld, maar is toch enkel geschikt om dingen op te sporen als er al degelijk iets mis is in je lichaam.

De kunst is om ziekten preventief te behandelen. Dat voorstadium, voordat ziekten en disbalansen zich ontwikkelen kan je uitmeten met een biotensor.

Als goed natuurgeneeskundig therapeut dien je 50% je verstand en 50% je intuïtie te gebruiken. Zo heb ik zelf altijd in het leven gestaan, gevoel gecombineerd met verstand, gecombineerd met het openen van mijn helder voelen en helder weten. Aan de hand van dit meetinstrumentje kan je goed werken met je ‘hoger zelf’ en dingen goed uittesten.

 

Om je verstand te kunnen verbinden met je gevoel en je intuïtie een bevestiging te geven of alles klopt, kan je kijken of middelen resoneren met je lichaam. Het is belangrijk dat de middelen die je voorschrijft perfect aansluiten bij het energetische systeem.  Alles wat je inneemt, moet goed opneembaar zijn . Daarom is het belangrijk om te gaan testen, zodat er niet onnodig supplementen worden ingezet die niet zouden aanslaan. Op deze wijze kan je veel verfijnder gaan behandelen zonder je systeem onnodig te belasten. In het onderbewustzijn en of het hogere zelf,  ligt immers alle informatie opgeslagen. Alle informatie is beschikbaar. Het gaat hier enkel om een goede afstemming  als therapeut te maken met je biotensor.

Wat kan je ermee doen?

 • Je kan de levensenergie uitmeten

 • Je kan uitmeten of je in balans bent

 • Testen van de energie van de organen

 • Chakra’s afgaan met de biotensor om te kijken of ze genoeg geopend zijn om zo eventuele blokkades op te sporen

 • Je kan energetisch ontstoren met een biotensor. Hiermee worden de stoorvelden in de aura geneutraliseerd en eventuele

 • blokkades opgeheven.

 • Bij chronische klachten moet dit wel wat vaker herhaald worden.

 • Je kan voeding testen voor. Is deze voeding geschikt?

 • Je kan met de biotensor allerlei allergieën en intoleranties opsporen

 • Kijken welke richtlijnen het belangrijk is om te gaan behandelen, door de testsets te gebruiken.

 • Is er sprake van veel tekorten in het lichaam? Testen van orthomoleculaire testsets om te kijken wat je nodig hebt.

 • Met de biotensor kan je alle geneesmiddelen testen. Ook kan je meten welke hoeveelheid je nodig hebt.

 • Testen van straling in woonomgeving

138299248_10225195038206896_818636378490