Orthomoleculaire therapie

Hoe werkt orthomoleculaire geneeskunde?

Je gunt je lichaam toch ook het beste?  Zo blijf je nog lang gezond, mooi en vitaal. Een orthomoleculair therapeut werkt met natuurlijke supplementen.  Denk aan vitamine c, bijnierextract, leverkruiden, magnesium, enzymen, pre en probiotica’s en zoveel meer.

Orthomoleculaire therapie betekent genezen met natuurlijke extracten.

Denk hierbij aan enzymen, vitaminen en mineralen, pre- en probiotica, planten, kruiden, paddenstoelen, omega vetzuren, speciale combinaties van natuurlijke stoffen en veel meer.

De orthomoleculaire therapie heeft tegenwoordig hele grote sprongen voorwaarts gemaakt in het behandelen van chronische ziekten en klachten.  Het is een absolute goede basis om deze te behandelen en te genezen.  Denk aan CVS, fibromyalgie, depressies, darmklachten, immuniteitsproblemen, angststoornissen, stress, burn-out.

Kortom alle soort klachten van fysieke of emotionele aard kun je ondersteunen.

Tijdens het eerste consult wordt er uitgebreid besproken wat uw klachten zijn.  Uw medische geschiedenis en uw persoonlijke verhaal wordt volledig in kaart gebracht zowel fysiek, emotioneel als energetisch.

Als ervaren therapeute gebruik ik daarbij mijn kwaliteiten en talenten om u nog beter aan te kunnen voelen.

We kijken hoe en wanneer de klachten zijn ontstaan om meer inzicht te krijgen over het ontstaan en/of er bepaalde onderliggende factoren als stress of emoties hierin een rol hebben gespeeld.

Het kan ook zijn dat het puur fysiologisch is zoals een tekort aan een bepaalde voedingsstof.

Het goed onder de loep nemen van de basissuppletie nemen is noodzakelijk.

 

Zowel middelen als maatregelen worden meegenomen tijdens het consult

De dagelijkse leefomstandigheden worden uitgebreid besproken.  Het is ook mijn taak als gezondheidscoach dat we de ‘eventuele stoorzenders’ die je tegenhouden om volledig gezond te zijn rustig aan gaan uitschakelen op jouw tempo.

Je nieuwe leven, in je volle potentieel kan zo een goede start maken.

Er wordt eerst een goede basis aangelegd om te kunnen voortbouwen met de therapie.  Ook wordt de ‘Quick win’ ingezet.  Dit houdt in dat u zo snel mogelijk al wat resultaten boekt zodat u meer energiereserves krijgt en u zich beter voelt.

Er wordt rekening gehouden met de prioritaire mechanismen.

Een aantal mechanismen zijn de baas in uw lichaam.  Simpel gezegd, de hersenen domineren overdag, het immuunsysteem ‘s nachts.

Heb je een chronische ontsteking dan kan je lichaam overactief zijn.  Je immuunsysteem is dan altijd aan het werk en maakt overuren, waardoor u een laaggradige ontsteking hebt.

Soms heeft uw lichaam een reset nodig.  Net als een computer die zo nu en dan opnieuw moet worden opgestart om goed te kunnen functioneren, gaat u hierdoor terug naar de basis.  Pas daarna kunnen de volgende stapjes worden gemaakt.  Dit alles kan zeker gecombineerd worden met andere natuurlijke therapieën die ik in mijn praktijk aanbied.

Indien beschikbaar bestudeer ik uw bloedanalyses.  Mocht het noodzakelijk zijn dan kunnen we later nog altijd bijkomende analyses laten uitvoeren.

 

Voedingsadviezen

Maatregelen nemen met betrekking tot uw levensstijl zijn essentieel in de behandeling.  Denk aan het verminderen van uw maaltijdfrequenties, het verminderen van koolhydraten, het vermijden van bepaalde voedingsstoffen, meer bewegen en sporten.  Dit wordt ook helemaal op u als persoon en type uitgelegd en begeleid.

Lichamelijke klachten staan onlosmakelijk verbonden met emotionele klachten.  In mijn praktijk licht ik dit goed onderbouwd toe en stel ik een behandelplan op waarin ik ook andere natuurlijke therapieën die ik beoefen meeneem.

Als gepassioneerd therapeute volg ik de ontwikkelingen op de voet en neem ik de laatste nieuwe gepubliceerde behandelingsinterventies mee in de behandeling.

Energetisch testen van supplementen

Na de anamnese en het gesprek test ik met de biotensor welke supplementen u het best opneemt en welke combinaties optimaal zijn.

Als natuurgeneeskundig-, orthomoleculair- en energetisch therapeute maak ik zowel gebruik van de wetenschap als van mijn kennis, ervaring en intuïtieve capaciteiten om de ‘onbekende zones’ en ‘stoorvelden’ op te sporen.  Zo kom ik tot een uniek concept dat helemaal op uw lijf en energie is geschreven.

 

Hoe kan ik jouw lieveling helpen?

Heeft je dier last van allergieën, huidproblemen, angsten, bewegingsproblematieken of blessures?

Ernstige chronische kwalen?  Zit je vierpoter niet goed in zijn vel?  Bij alle soorten problemen kan ik je helpen aan de hand van bloesem en aromatherapie, celzouten, healing, reading en orthomoleculaire therapie (= extracten van planten, mineralen, vitaminen, vetzuren, enzymen, paddenstoelen en zoveel meer …)

Of wil je gewoon een betere band met je dier verkrijgen door hem of haar beter te begrijpen?  Heb je vragen naar jouw dier toe waarom hij of zij dat gedrag vertoont?

Ga naar shop.ortho-nutrienst.com en gebruik de voucher code VAND260

Ontvang maar liefst 20% korting met de code.  Boven de 75 euro zijn er geen verzendkosten.  Je mag me steeds bellen of mailen voor een gratis advies welke supplementen je het beste neemt voor jouw klachten en leefomstandigheden (duurtijd max 15 min) info@kimvandeneynden.be.

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.

Subtitel van dienst

Orthomoleculaire therapie

Omschrijf hier heel kort wat deze dienst inhoudt. Geen praktische zaken, maar de transformatie. Zoals “Heeft je hond verlatingsangst, waardoor je nooit meer zomaar de deur uit kan? Laten we samen zorgen dat je hond lekker gaat slapen als je weggaat, en jij je vrijheid terugkrijgt”. Dus echt van A (probleem) naar B (resultaat).

Omschrijf hier het probleem waar het baasje mee zit en ‘s nachts van wakker kan liggen. Vertel nog niets over je aanbod of hoe jij dat probleem oplost, dat komt later pas. Hier schets je alleen het plaatje van de situatie van het baasje nú, zodat ze zich begrepen voelen en denken “Ja, dit gaat over mij en zij snapt mij!”. Dat gevoel wil je opwekken in deze intro en onderstaand lijstje.

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Maar het kan ook anders...

Benoem het perspectief waar het baasje naar verlangt. Hoe ziet haar wereld eruit als het probleem is opgelost voor het baasje en het dier? Heb het hier ook vooral weer over de emotie, niet over praktische dingen. Dus niet “als je je hond niet meer trekt”, maar “als je weer zonder stress kunt wandelen”. Dus de emotionele reden achter het praktische. Door deze punten te benoemen laat je zien dat jij hen kan helpen zorgen dit punt te bereiken.

Je benoemt ook hier nog geen praktische zaken, maar zorgt alleen dat ze hierdoor denken: “JA dit wil ik ook, help mij dit te bereiken!”

Ja, dit is ook voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ervaringen van mijn klanten

Christel Van de Steene
Christel Van de Steene
Begin november ben ik met een klein hartje voor de eerste keer bij Kim langsgeweest. Waarom een klein hartje? Ik zit al lange tijd slecht in mijn vel en mijn hoofd. Stress en onzekerheid nam mijn denken en functioneren volledig over, mijn hoofd was steeds een chaos van gedachten die oncontroleerbaar waren. Waarom zou Kim me kunnen helpen, wie kon me in godsnaam nog helpen .....? Via mijn vriendin, die een maand eerder was gestart bij Kim, hoorde ik veel positieve verhalen na het gebruik van de bloesemmix en supplementen. Ik ben op een maandag gestart met mijn bloesemmix en supplementen, ietwat sceptisch, maar hoopvol. Na drie dagen werd ik overspoeld door vele emoties die blijkbaar ergens vast zaten. Een volledige dag heb ik gehuild. Ik wist niet wat me overkwam, maar het deed deugd, zoveel deugd..... op dag 5 merkte ik dat alle zorgen plots beter verwerkt werden in mijn hoofd. Ik had ze wel nog, maar bleef niet hangen in het negatieve en verloor me niet in de "wat als" scenario's. Ik voelde me na een week zo goed, kon het leven terug aan. Wat was dit een fijn gevoel. Ik geloofde terug in mijn kunnen en mijn zijn. Ondertussen al bijna twee maand verder en het gaat nog steeds goed. Voor mijn onzekerheden en vragen kan ik steeds terecht bij Kim. Ik ben zeer blij dat ik deze stap heb gezet en kan het iedereen aanbevelen.
Christel Van de Steene
Rita Naert
Rita en Paul
Heel lieve maar vooral professionele dame. We waren hopeloos en stonden ook machteloos tegenover de pijn die mijn man iedere dag moest dragen. Reeds na 8 dagen was hij beter. Pijnstillers zijn niet meer nodig. Hartelijk dank. Ik wil ze ook aanraden aan iedereen die het niet meer ziet zitten.
Rita en Paul
Nadine Van Herreweghe
Nadine Van Herreweghe
Kim heeft ons fantastisch goed geholpen met onze 21 jarige zoon met autisme en mentale beperking. Deze lag volledig in de knoop met zichzelf waardoor hij bepaalde periodes zowel thuis als op school niet meer normaal kon functioneren. In de reguliere geneeskunde konden ze hem niet helpen. Na vier maanden bij Kim in behandeling zien wij een totaal andere jongen. Ook op school was hen dit opgevallen. Heel erg bedankt hiervoor Kim!! 😘
Nadine Van Herreweghe
Lieselotte Palet
Lieselotte Palet
Kim is onze grote redder in nood geweest. Ikzelf al jaren op de sukkel met verschillende pijnen zowel mentaal als fysiek, en onze woef die zich helemaal niet goed in haar velletje voelde. Na veel geprobeerd te hebben en geen oplossing te vinden zijn we uiteindelijk bij Kim terecht gekomen. Door Kim haar zeer uitgebreide kennis en vaardigheden zijn we beiden op zeer korte termijn al veel gelukkiger geworden en samen aan het openbloeien😍 Dankjewel om ons leven zo positief te veranderen!
Lieselotte Palet

Ik ga je hierbij helpen

Hier kun je kort vertellen wat jouw eigen verhaal is, wat je al hebt overwonnen met jouw dieren en hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt. Je geeft baasjes hier perspectief. Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen en dat je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst, houdt het kort en krachtig. Maak het ongeveer maximaal zo lang zoals hier.

Nog een tussenkopje

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

Hier ga je pas over de praktische dingen vertellen en wat baasjes precies krijgen bij dit aanbod. Vertel bijvoorbeeld hoeveel sessies, lessen of andere contactmomenten er zijn. Vertel wat ze er verder nog meer bij krijgen, zoals handouts, naslagwerk of andere bonussen. Benoem ook hoe lang een sessie duurt. En ook hoe frequent ze zijn, zoals 1x per week. Hoe snel kunnen ze bij je terecht?

Budget pakket

€ 147,-

Standaard pakket

€ 197,-

Pro pakket

€ 297,-

Heb je nog vragen?
Stuur me gerust een berichtje!

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.