Biografie Kim

Natuurgeneeskundig en energetisch therapeut voor mens en dier

Als hoog gevoelig tienermeisje, kwam ik op mijn 17de in aanraking met natuurgeneeskunde en healing.

Ik herstelde niet van klierkoorts en mijn paard herstelde ook niet van een kinderziekte, genaamd droes.

Er was een symbiose (lees spiegelwerking) tussen dier en eigenaar gaande.

We hadden alle twee keelproblemen.

Dit symboliseert een keelchakra blokkade, dat betekent een moeilijke communicatie met de buitenwereld.

Door een grote innerlijke gevoelswereld, was het moeilijk om mezelf neer te zetten in de maatschappij.

Zoals veel hoog sensitieve mensen voelde ik mij heel erg aangetrokken tot de dierenwereld waar ik rust vond en mezelf kon zijn.

Dit is ook één van de redenen waarom ik eerst véterinaire natuurgeneeskunde ben gaan studeren en healing.

Toen ik dat afgerond had, voelde ik me er mentaal klaar voor om te beginnen aan de humane natuurgeneeskunde.

Ik had als jonge vrouw het post viraal syndroom (een opeenstapeling van virussen die latent aanwezig zijn in je lichaam).

Mijn paard Surat een bacterie, waardoor hij een gezwel kreeg op de keel.

De reguliere geneeskunde kon me niet helpen en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd.  Ik besefte maar al te goed dat we een andere weg moesten bewandelen.

Uiteindelijk was mijn paard na 9 maanden hersteld met allerlei natuurlijke therapieën.  Mijn pathologie ging verder op en af en ik bleef jaren moe en had een zeer zwakke immuniteit.

Later kreeg ik de diagnose door verschillende dokters en reumatologen: cvs, fibromyalgie, post viraal syndroom, etc.

In de natuurgeneeskunde noemen ze dit een ‘laaggradige ontsteking’ en een overactief immuunsysteem’.

Dit is zeker behandelbaar als de patiënt echt gemotiveerd is om te genezen.

Elke ziekte is te behandelen en uiteindelijk te genezen als er niet teveel degeneratieve symptomen zijn (degeneratie = afbraak van het systeem, orgaan falen …).

Zelf heb ik in heel dit proces altijd mijn intuïtie en gevoel gevolgd.

Ik was ervan overtuigd dat ik mezelf kon genezen.

Door volhardend te zijn en te blijven geloven in volledig herstel ben ik een vitale, gezonde, gepassioneerde vrouw geworden.

 

Als 43-jarige vrouw ben ik reeds meer dan 25 jaar actief bezig in het vak ‘natuurgeneeskunde’ en ik volg nog steeds trouw alle laatste nieuwe congressen op, ook op orthomoleculair vlak.

Een paar keer per maand volg ik nog steeds les ’online’ om de laatste nieuwe ontwikkelingen en behandelingsmethodieken op te volgen.

Ik ben lid van de BBOW.  De beroepsvereniging voor Orthomoleculaire artsen en therapeuten.

Maandelijks krijgen we vakliteratuur aangereikt van de laatste nieuwe ontwikkelingen en behandelingsmethoden.

Elke maand zijn er ook lessen online en in live.  Dit wordt van ons verwacht om up to date te blijven met de laatste nieuwe ontwikkelingen. 

Ik ben een gepassioneerde natuurgeneeskundige die echt mens en dier wil helpen om hun mooiste leven te kunnen neerzetten.

Mijn missie is om mensen en dieren te genezen in al de dimensies. Fysiek, emotioneel en energetisch.

Al de verschillende lagen zijn belangrijk voor werkelijke genezing en ontplooiing.

Ik deel heel graag mijn ervaring en kennis met jou!

 

 

Spiegel tussen dier en eigenaar:

Als je voor je huisdier komt of je kind is het spiegelbeeld (de symbiose ) soms ook belangrijk.

De energetische band en klachten kunnen worden geprojecteerd tussen elkaar.

In sommige gevallen is het nodig, om beiden, moeder – kind, mens – dier,  te behandelen.

Ik voel me vereerd om jou te begeleiden op je pad naar jouw mooiste leven.

 

 

We gaan voor:

Een goede gezondheid, rust vrede, passie, voldoening en geluk.

Welkom in mijn praktijk, ik help je graag verder.

Gevolgde studies en opleidingen

Jaar
Studie of opleiding
2023
Seminar – Fibromyalgie vraagt een immuun, hormonaal, en energie modulerende aanpak
2023
Animal Communication, Mediumship and Trancehealing, Arthur Findlay College, Stansed
2022
KPNI Congres pijn en vermoeidheid
2022
Masterclass: Long Covid en de impact van gedragsverandering
2022
Advanced Mediumship Arthur Findlay College, Stansted Hall, Stansted, Essex
2017-2022
Laatste nieuwe ontwikkelingen en congressen op orthomoleculair gebied. Lid van de BBOW, Belgische beroepsvereniging van orthomoleculaire artsen en therapeuten.
2015–2016
PSYCH K Basis, Pro, Advanced en Divine
2014–2016
KPNI opleiding Orthomoleculair deskundige – Nature Foundation Instituut
2010-2014
Telepathie voor dieren verschillende cursussen
2013
White Time Healing level 1 en 2, Sanjeveenis methode
2012
Ontwikkel je 6de zintuig, channeling, Automatisch schrijven met Meester Morya
2010
EFT (Emotional Freedom Techniques) Practioner level 1, 2 , Munai Ki, Biotensorcursussen en Bronnikov methode
2009
Sjamaanschap en energetisch werk
2005-2009
Avondschool Vortex Healing en Meditatie
2000
Reiki
1999-2004
HBO opleiding Vétérinaire Natuurgeneeskundige
1998
Klassieke homeopathie voor mensen
1995-1998
Onthaal en Public Relations

Mijn dieren:

Ik ben altijd grootgebracht met poezen en honden.
In mijn jeugd kwam mijn grote liefde Surat, mijn paard erbij. Surat is onlangs overleden. Het was een zeer groot verdriet om mijn soulmate te moeten afgeven. Voor de afscheidsbrief en het contact met Surat, verwijs ik graag naar mijn Blog.

Mijn twee lieve border collies zijn helaas ook al door ouderdom overleden, maar met hen was mijn band zeer sterk.
Shana was een echt zielskindje voor mij. Momenteel heb ik nog twee poezen Maesstro en Dosha, beiden 18 jaar oud . 

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.

Even voorstellen ...

Biografie Kim

Omschrijf hier heel kort wat deze dienst inhoudt. Geen praktische zaken, maar de transformatie. Zoals “Heeft je hond verlatingsangst, waardoor je nooit meer zomaar de deur uit kan? Laten we samen zorgen dat je hond lekker gaat slapen als je weggaat, en jij je vrijheid terugkrijgt”. Dus echt van A (probleem) naar B (resultaat).

Omschrijf hier het probleem waar het baasje mee zit en ‘s nachts van wakker kan liggen. Vertel nog niets over je aanbod of hoe jij dat probleem oplost, dat komt later pas. Hier schets je alleen het plaatje van de situatie van het baasje nú, zodat ze zich begrepen voelen en denken “Ja, dit gaat over mij en zij snapt mij!”. Dat gevoel wil je opwekken in deze intro en onderstaand lijstje.

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Maar het kan ook anders...

Benoem het perspectief waar het baasje naar verlangt. Hoe ziet haar wereld eruit als het probleem is opgelost voor het baasje en het dier? Heb het hier ook vooral weer over de emotie, niet over praktische dingen. Dus niet “als je je hond niet meer trekt”, maar “als je weer zonder stress kunt wandelen”. Dus de emotionele reden achter het praktische. Door deze punten te benoemen laat je zien dat jij hen kan helpen zorgen dit punt te bereiken.

Je benoemt ook hier nog geen praktische zaken, maar zorgt alleen dat ze hierdoor denken: “JA dit wil ik ook, help mij dit te bereiken!”

Ja, dit is OOK voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Reviews van mijn klanten

review
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het.”
Lara met Gypsy
review
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het. Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het.”
Lara met Gypsy
review
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. ”
Lara met Gypsy
review
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. ”
Lara met Gypsy
review
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het.”
Lara met Gypsy

Ik ga je hierbij helpen

Hier kun je kort vertellen wat jouw eigen verhaal is, wat je al hebt overwonnen met jouw dieren en hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt. Je geeft baasjes hier perspectief. Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen en dat je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst, houdt het kort en krachtig. Maak het ongeveer maximaal zo lang zoals hier.

Nog een tussenkopje

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Het resultaat

Na dit traject:

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!