Bio Energetisch test- en behandelapparaat

Qest4: Een bio energetisch meetinstrument

De Qest4 kan door middel van energetisch testen energie-blokkades in organen en orgaansystemen opsporen.  

Dit is een methode van ‘vragen’ stellen aan het lichaam en psyche, waarbij de antwoorden worden vastgelegd.  

Dit gebeurt door middel van opgeslagen en gecodeerde handtekeningen die in de vorm van een elektromagnetische golf door de Qest worden uitgezonden.  

De lichaamsreacties worden waargenomen als veranderingen in de huidweerstand met behulp van koperen elektrodes en vervolgens teruggestuurd naar de software.

Tijdens de scan houdt u twee elektrodes vast.  De eerste meting duurt slechts 5 minuten.  Op het beeldscherm wordt aangegeven welke organen gestrest en welke verzwakt zijn (de therapeut heeft hier geen invloed op).

Bij dieren gebeurt het testen met hun ‘haren’ of met een afgedrukte foto.  En een vochtig bandje dat het lichaam nabootst voor het testen.

Het systeem gaat vervolgens op zoek naar de oorzaak van de verstoringen.  Dit kunnen allergieën, virussen, parasieten, bacteriën, emotionele en psychische verstoringen, fysieke belasting van bijvoorbeeld de wervels, gebitsbelasting, gifstoffenbelasting, hormonale verstoringen, problemen van het immuunsysteem, resten van doorgemaakte ziekten, spijsverteringsproblemen, stofwisselingsproblemen, vaccinatie belasting, voedingstekorten en voedingsintoleranties zijn.

Ook meet de Qest4 of er een tekort is aan o.a. vitaminen, mineralen, sporenelementen, enzymen, essentiële vetten en aminozuren. 

In de database van de Qest4 zitten meer dan 150.000 frequenties opgeslagen die het lichaam weer in balans kunnen brengen.  

Na de test kunnen we zien of alles weer in balans is.  Indien nodig kan er meer en nog specifieker getest worden.

De Qest4 haalt de benodigde frequenties uit de database en deze worden ingeprint in een flesje met water en alcohol.  Het kan ook ingeprint worden in granules of edelsteentjes.  Of zelfs in een laser, waar u zich dan dagelijks mee kan behandelen.  Deze behandeling moet u dan ongeveer 4 tot 6 weken volhouden.  Nadien kan u dan een volgende update doen om te kijken wat er veranderd is in het lichaam en de emoties.

De Qest4 doet geen diagnostisch onderzoek naar ziektes.  Ziektes zijn labels die gegeven worden aan lichamelijke gesteldheden die op elkaar lijken bij verschillende mensen.  Testen met de Qest4 registreren alleen reacties op bepaalde prikkels.  

De resultaten hiervan gelden alleen voor het individu en worden bepaald op een zeker moment in de tijd.

De testen met de Qest4 zijn geen vervanging voor de reguliere analyse en diagnose.  Het kan een aanvulling zijn naast een reguliere behandeling of als u klachten heeft en er regulier geen afwijkingen te vinden zijn.

Ziekte ontstaat niet van vandaag op morgen, het is het eindstation van een proces.  Door middel van een scan met de Qest4 kunt u, indien nodig, ingrijpen en proberen het proces te keren, voordat een ziekte zich openbaart.

Ook op afstand mogelijk:

Men kan ook afstandsreadings uitvoeren op deze manier en behandelingen.  Ik heb enkel de foto nodig van het dier of de persoon. Als de afstand van de praktijk te ver voor jullie is, kan ik jullie zo ook verder helpen.

Of live via een Zoom Meeting als je dat fijner vindt.

Wat doet de Qest4 nu precies?

De Qest4 is een bio-energetisch testsysteem dat wordt gebruikt om het bio-energetische veld van een persoon of dier te analyseren en te testen.

Principe:

De QEST4-software bevat digitaal gecodeerde informatie met meer dan 150.000 energetische handtekeningen die betrekking hebben op een groot aantal gezondheid gerelateerde factoren.  

Deze variëren van anatomie en fysiologie, lichaamschemie, medicijnen, voedingsstoffen en ziekteverwekkers, mentale en emotionele factoren, metabolische processen en meer.  Er wordt voldoende aandacht besteed aan de belangrijkste natuurlijke gezondheidsmodaliteiten, waaronder voeding, kruiden, natuurgeneeskunde, homeopathie, Chinese geneeskunde en vele andere.

Tijdens een test wordt een reeks van deze ‘handtekeningen’, gekozen door de therapeut, snel achter elkaar door de QEST4-hardware uitgevoerd als elektromagnetische signalen.  Met behulp van een eenvoudig en veilig laagspanningscircuit, gevormd door twee koperen cilinders, wordt de reactie van het lichaam op deze signalen geregistreerd.  De gemeten respons bestaat uit kleine veranderingen in de elektrische weerstand van de huid.  Deze informatie wordt teruggestuurd naar de software en er wordt een rapport gegenereerd.

Een nieuwe dimensie aan je gezondheidsanalyse

De technologie van Qest4 voegt een totaal nieuwe dimensie toe aan gezondheidsanalyse, je krijgt op een snelle manier inzicht in je gezondheidstoestand en wat er nodig is om deze te verbeteren of te herstellen.  Je lichaam heeft de kracht om zich te herstellen, maar de klachten moeten wel eerst gelokaliseerd worden voor ze behandeld kunnen worden.

Bio energetisch testen

Bij bio-energetisch testen draait het om het opsporen van energieverstoringen in het lichaam.  Dat gaat met deze technologie efficiënter en doeltreffender dan ooit.  De Qest4 is speciaal geprogrammeerd om blokkades in je energiebanen te ontdekken.

Op deze manier wordt een glashelder beeld verkregen van de probleemgebieden.  Op basis daarvan worden individueel samengestelde digitale homeopathische middelen gemaakt of Nadat de energiebanen weer vrij zijn van blokkades, herstelt het lichaam zichzelf.  De klachten nemen af en de vitaliteit neemt toe.

Maar werkt dat dan echt?

Ja, het werkt echt.  De Qest4 test het energetische lichaamsveld door middel van resonantie.  Elk mens heeft namelijk een zogenaamd bio-energetisch veld in en om het lichaam.  De Qest4 registreert en interpreteert dit veld, want elk orgaan in ons lichaam resoneert met een bepaalde trillingsfrequentie.

Vindt de Qest4 daarin een onbalans, dan kiest het uit meer dan 150.000 frequenties de juiste combinatie en communiceert deze met het lichaam.  Dezelfde frequenties worden door de Qest4 geprogrammeerd in een individuele digitale homeopathische vloeistof.  De cliënt krijgt dit middel mee om gedurende een aantal weken in te nemen.

Naast het behandelplan en de energetische druppels, korrels of edelsteentjes geef ik ook belangrijke leefstijladviezen.

Dit kan nog worden aangevuld met voedingssupplementen.  Deze versnellen en stabiliseren het proces.  Op deze manier herstelt het lichaam zich zo snel en doeltreffend mogelijk.

Tevens worden deze frequenties op een laserpen gezet waarmee het lichaam meteen wordt behandeld tijdens het consult om zo het genezingsproces al op te starten.

Persoonlijk voedingsplan

Als je klachten met voeding te maken hebben, dan wordt een persoonlijk voedingsplan samengesteld.  De Qest4-meting laat zien welke voedingsstoffen het lichaam uit balans brengen.  Het persoonlijk voedingsplan geeft het spijsverteringssysteem de kans zichzelf weer in balans te brengen.

 • toxines
 • vaccinatiebelastingen
 • verslavingen
 • voedingsintolerantie
 • zware metalen belasting
 • en nog veel meer.

De technologie van de Qest4 geeft ons een dieper inzicht in specifieke energetische onevenwichtigheden en blokkades die op verschillende manieren een impact op je hebben (hormonaal, spijsvertering, tekorten, emoties, organen, pathogenen, …).

We gebruiken deze informatie om een persoonlijk en op maat gemaakte remedie te creëren, maar ook om een duidelijker beeld te krijgen in de richting die we moeten uitgaan.

Iedereen is wel eens bij de huisarts geweest om zijn/haar bloed te laten testen.  Deze testresultaten geven de dan een duidelijker beeld over hormonen, vitaminen, mineralen, …

Deze bloedtest kijkt naar de fysieke cellen in hun huidige staat.

Bio-energetisch testen is wat anders.

Alles dat “fysiek” bestaat, heeft ook een uniek energetisch patroon.  Wij verwijzen naar dit patroon als een “handschrift”.  Ook zal de term “frequentie” je niet onbekend zijn.

Doordat de testpersoon een set van elektrodes vasthoudt, kan de Qest4 deze unieke handschriften en frequenties vertalen (hormonen, vitaminen, mineralen, emoties, afvalstoffen, enzymen, chakra’s, …) naar de computer.

Dit geeft ons een duidelijk beeld hoe we de disbalansen kunnen aanpakken.  Dit kan bijvoorbeeld door middel van een persoonlijk energetische remedie, voeding, suppletie, …

Het menselijk lichaam en onze ziel hebben een verbazingwekkend en natuurlijke neiging naar gezondheid en balans.

Wanneer iets niet in orde is, laat ons lichaam dat voelen (ziekte, mentale en emotionele klachten, pijn, …). 

Als we leren luisteren naar onze lichaam en geest en we beantwoorden deze signalen, activeren wij ons zelfhelend vermogen.

In essentie draait gezondheid om energie.  Wanneer de energie op een bepaalde plek niet goed door je lichaam stroomt, ontstaat er een energieblokkade.  Hoe meer energieblokkades je hebt, hoe sneller je gezondheidsklachten ontwikkelt.

Diagnosteert de Qest4?

Nee, maar laten we hier duidelijk zijn over de definities.  ‘Diagnose’ is afgeleid van een Grieks woord dat ‘onderscheiden’ betekent.  

In de moderne medische context betekent dit dat we een reeks symptomen van een patiënt nemen en stellen dat deze beter passen in de categorie ziekte A, ziekte B of misschien ziekte C.

Op deze manier kan de therapeut de juiste behandeling kiezen.  Het gaat altijd om een totaliteit van de symptomen.

Qest4-testen ‘onderscheiden’ inderdaad alleen doordat het een volledig individuele reeks reacties op signalen registreert.  Dit kan een holistische behandelaar helpen bij de aanpak die kenmerkend is voor dergelijke disciplines: ‘de patiënt behandelen, niet de ziekte’.

De verkregen informatie kan u helpen bij het beter begrijpen van het lichaam als geheel in relatie tot de energiestroom.

Wat betekenen de resultaten?

Als een item uit balans blijkt te zijn, betekent dit dat het lichaam van de vele geteste items een boven- of onder gemiddelde elektrische weerstandsreactie gaf.  Met andere woorden, het lichaam-geest-systeem heeft een of andere reactie aangegeven op het geteste item, en in de lijn van de homeopathische ideologie kunnen we dat gebruiken om het organisme eraan te ‘herinneren’ dat specifieke aspect van de homeostase te verbeteren.

Wat kan de Qest4 in beeld brengen?

 • allergieën
 • bacteriën
 • bloedsomloopstoornissen
 • darmproblemen
 • emoties
 • fysieke problemen
 • gebitsproblemen
 • hormoonspiegels
 • immuunsysteemproblemen
 • invloed van producten/stoffen op uw lichaam
 • milieugevoeligheden
 • parasieten
 • psychische verstoringen
 • schimmels
 • slaapstoornissen
 • spijsverteringsproblemen
 • stralingsbelasting
 • tekorten aan vitaminen en mineralen
 • psychische verstoringen
 • slaapstoornissen
 • toxines
 • vaccinatiebelastingen
 • verslavingen
 • voedingsintolerantie
 • zware metalen belasting
 • en nog veel meer.
Subtitel van dienst

Bio Energetisch test- en behandelapparaat

Omschrijf hier heel kort wat deze dienst inhoudt. Geen praktische zaken, maar de transformatie. Zoals “Heeft je hond verlatingsangst, waardoor je nooit meer zomaar de deur uit kan? Laten we samen zorgen dat je hond lekker gaat slapen als je weggaat, en jij je vrijheid terugkrijgt”. Dus echt van A (probleem) naar B (resultaat).

Omschrijf hier het probleem waar het baasje mee zit en ‘s nachts van wakker kan liggen. Vertel nog niets over je aanbod of hoe jij dat probleem oplost, dat komt later pas. Hier schets je alleen het plaatje van de situatie van het baasje nú, zodat ze zich begrepen voelen en denken “Ja, dit gaat over mij en zij snapt mij!”. Dat gevoel wil je opwekken in deze intro en onderstaand lijstje.

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Maar het kan ook anders...

Benoem het perspectief waar het baasje naar verlangt. Hoe ziet haar wereld eruit als het probleem is opgelost voor het baasje en het dier? Heb het hier ook vooral weer over de emotie, niet over praktische dingen. Dus niet “als je je hond niet meer trekt”, maar “als je weer zonder stress kunt wandelen”. Dus de emotionele reden achter het praktische. Door deze punten te benoemen laat je zien dat jij hen kan helpen zorgen dit punt te bereiken.

Je benoemt ook hier nog geen praktische zaken, maar zorgt alleen dat ze hierdoor denken: “JA dit wil ik ook, help mij dit te bereiken!”

Ja, dit is ook voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ervaringen van mijn klanten

review
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het.”
Lara met Gypsy
review
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het.”
Lara met Gypsy
review
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het.”
Lara met Gypsy

Ik ga je hierbij helpen

Hier kun je kort vertellen wat jouw eigen verhaal is, wat je al hebt overwonnen met jouw dieren en hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt. Je geeft baasjes hier perspectief. Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen en dat je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst, houdt het kort en krachtig. Maak het ongeveer maximaal zo lang zoals hier.

Nog een tussenkopje

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

Hier ga je pas over de praktische dingen vertellen en wat baasjes precies krijgen bij dit aanbod. Vertel bijvoorbeeld hoeveel sessies, lessen of andere contactmomenten er zijn. Vertel wat ze er verder nog meer bij krijgen, zoals handouts, naslagwerk of andere bonussen. Benoem ook hoe lang een sessie duurt. En ook hoe frequent ze zijn, zoals 1x per week. Hoe snel kunnen ze bij je terecht?

Budget pakket

€ 147,-

Standaard pakket

€ 197,-

Pro pakket

€ 297,-

Heb je nog vragen?
Stuur me gerust een berichtje!

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.