Bio Energetisch testsysteem

Bio-energetische screening

Bio-energetica gaat uit van energetische stromen en trillingen in het lichaam die door het testsysteem kunnen worden gemeten.  Met dit systeem wordt de balans van het lichaam gemeten en wordt een beeld gegeven van de vitaliteit van het lichaam.  De energiestromen en trillingen zijn onzichtbaar maar het systeem vertaalt ze naar zichtbare informatie.  Met het systeem kunnen verschillende testen worden gedaan om verstoringen in het lichaam op te sporen.

In het apparaat zitten meer dan 50.000 signaturen opgeslagen die het lichaam energetisch weer in balans kunnen brengen.  Er wordt een individuele test gedaan om uit te zoeken wat de oorzaak van de onbalans is door een meting te doen van meer dan 40 organen en systemen in het lichaam.

Een energetische meting neemt slechts enkele minuten in beslag en is pijnloos (is echter geen diagnose!).

Mijn ervaringen, leerprocessen en uitdagingen zijn begonnen met chronisch ziek zijn op tienerleeftijd waardoor natuurgeneeswijzen al vroeg mijn pad zijn gekruist.

Al mijn klachten heb ik zelf doorleefd, doorvoeld, mij in verdiept en behandeld in een lang traject en proces vanaf mijn 17de levensjaar.

Daarom weet ik als ervaringsdeskundige als geen ander hoe het voelt als je door de bomen het bos niet meer weet te vinden en je lichaam stopt om met jou samen te werken. Hoe het voelt om hoog sensitief te zijn en om te gaan met een gevoelig lichaam. Maar vooral hoe je je kan ontpoppen tot een stralend, krachtig individu door in je eigen authentieke kracht te staan en te gaan staan voor wie je echt bent vanuit je ziel. Om zo je mooiste leven neer te zetten.

Je lichaam en je geest zijn je kostbaarste geschenken. Respecteer de signalen en de tekens in je leven als je voelt dat de dingen niet lopen zoals je wilt en vind terug de kracht om te genezen van binnenuit.

Live Consultatie

Het is voor mij een eer om je te begeleiden om je mooiste leven neer te zetten in al deze dimensies.

Uitgebreid en op jouw maat worden de juiste natuurlijke extracten ingezet en voedingsadviezen gegeven.

Met veel zorg en aandacht neem ik samen met jou je lichamelijke en emotionele klachten door.

Ik begeleid je graag naar een optimale gezondheid:

Een goede weerstand, immuniteit, biologische verjonging, betere conditie en life extension.

Kortom je leven kwalitatiever, gezonder, vredevoller en authentieker.

Je straalt rust en vreugde uit en je krijgt meer voldoening in het leven.

Je lieve viervoeter is ook van harte welkom.  Lees ‘over mij’ om mijn biografie over dier en mens te lezen.

Datum en uur wordt per mail afgesproken.

Tarief en duurtijd kan je hier raadplegen.

Online Consultatie

Je kan kiezen voor een online consult vanuit je vertrouwde omgeving of bureau thuis.

Dit geldt ook voor je viervoeter dat stress ervaart tijdens een verplaatsing of voor je kind.  Of wegens organisatorische redenen.

Je kan hem of haar dan tonen voor het beeldscherm.  Je hoeft je niet te verplaatsen in het verkeer en het bespaart veel tijd.

Het consult gaat net hetzelfde in zijn werk als in mijn praktijk via Zoom, Messenger of Whatsapp.  Via Zoom wordt de link op voorhand meegedeeld.

De middelen kunnen nagezonden worden of rechtstreeks door de firma opgestuurd worden.  Deze extra service is inbegrepen in het afstandsconsult. Supplementen dienen op voorhand te worden betaald voor verzending. 

Voorafbetaling is steeds noodzakelijk voor het consult en de supplementen.  Indien niet vooraf betaald kan het consult niet doorgaan.  Mijn rek. nr. is BE18 7330 0948 0465

Datum en uur wordt per mail afgesproken.

Tarief en duurtijd kan je hier raadplegen.

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.