Reading

Net als ieder ander levend organisme heeft elke mens en dier een energetische uitstraling.  Op afstand kan je mensen en dieren lezen door contact te maken via het hogere zelf.  Vervolgens meet ik alles door met de biotensor en een energetisch toestel om te kijken welke emoties er spelen en wordt er een energetische screening uitgevoerd.  Daarna word er een geschikte therapie(en) uitgekozen.

Een ‘reader’ heeft geleerd om deze energie te vertalen naar gedetailleerde informatie om bijvoorbeeld inzicht te krijgen in patronen die in de loop van de tijd zijn ontstaan zowel fysiek, emotioneel als energetisch.

De informatie die je tijdens een readingconsult krijgt, kan er toe bijdragen dat de kijk op jezelf en de wereld wordt verbreed, zodat je tot grotere bewustwording kan komen.  En voor dieren dat je het dier beter gaat verstaan hoe hij /zij in elkaar zit, en hoe jullie tot nog een betere relatie kunnen komen.

 

Door zich af te stemmen op relevante informatie kan een reader op eenvoudige wijze inzicht bieden in het ontstaan van uiteenlopende problemen (blokkades) op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.  Door dat inzicht wordt het makkelijker om oordelen los te laten en liefdevoller naar jezelf te kijken.  Daarnaast komt er ook informatie over mogelijke oplossingen naar boven en vaak ook een indicatie hoe dat in de nabije toekomst vorm kan krijgen.

Een reading brengt op eenvoudige wijze in kaart hoe een probleem op meerdere gebieden invloed uitoefent waardoor je snel tot de kern van de blokkade kan doordringen.  Vervolgens kan met de hulp van healing en natuurgeneeskundige blokkade worden opgelost.

Je krijgt ook altijd een verslag op papier welke middelen je moet nemen (of je dier moet nemen) en je krijgt een rode draad aangereikt om je een beter beeld te geven wat er dit moment in je leven speelt.

Energetisch lezen

Reading

Omschrijf hier heel kort wat deze dienst inhoudt. Geen praktische zaken, maar de transformatie. Zoals “Heeft je hond verlatingsangst, waardoor je nooit meer zomaar de deur uit kan? Laten we samen zorgen dat je hond lekker gaat slapen als je weggaat, en jij je vrijheid terugkrijgt”. Dus echt van A (probleem) naar B (resultaat).

Wil je graag meer begrip krijgen van je eigen persoonlijkheid, sterktes, zwaktes en levensdoelen?  Of je dier beter begrijpen? Inzichten verkrijgen in je levenspad en de stappen die je moet nemen voor persoonlijke groei? Begrip krijgen in emotionele problemen en stress?  Begeleiding bij je spirituele groei en welzijn? 

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Maar het kan ook anders...

Benoem het perspectief waar het baasje naar verlangt. Hoe ziet haar wereld eruit als het probleem is opgelost voor het baasje en het dier? Heb het hier ook vooral weer over de emotie, niet over praktische dingen. Dus niet “als je je hond niet meer trekt”, maar “als je weer zonder stress kunt wandelen”. Dus de emotionele reden achter het praktische. Door deze punten te benoemen laat je zien dat jij hen kan helpen zorgen dit punt te bereiken.

Je benoemt ook hier nog geen praktische zaken, maar zorgt alleen dat ze hierdoor denken: “JA dit wil ik ook, help mij dit te bereiken!”

Ja, dit is ook voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ervaringen van mijn klanten

Elke Danneel
Elke Banneel
Al enkele jaren kom ik bij Natural Health Care. Kim is een ongelooflijk lieve vrouw. Ze luistert geduldig en biedt zeer persoonlijke oplossingen. Haar kennis over mens en dier is indrukwekkend. Ook op energetisch vlak is ze zeer sterk, ze voelt heel erg mee in situaties en heeft de gave om die te vertalen naar een begrijpelijke interpretatie waar je weer zelf mee aan de slag kan. Zowel mijn Duitse Herder als ik zijn zeer blij met haar hulp!
Elke Banneel
Jaya2
Caroline Van Ruiten
Na de reading kreeg ik veel meer inzicht in Jaya en kreeg ik het niet meer zo van haar op mijn zenuwen. Er kwam veel meer wederzijds respect en begrip. De intuïtieve communicatie was best confronterend maar heeft ons contact enorm verzacht. Nadien ontstond er een betere, een soort andere communicatie. Ik kreeg veel meer inzicht in haar leefwereld. Enorm bedankt!
Caroline Van Ruiten
Mariska van der Zee
Mariska Van der Zee
Ik had Kim ingeschakeld om mijn paard voor te bereiden op haar verhuizing. Ik heb een Reading en een healing laten doen en een aantal zeer open vragen aan Kim meegegeven om mee te nemen in de Reading.. Ik had geen informatie gegeven over mijn paard behalve de naam, geboortedatum en geboorteplaats.. De informatie uit de Reading was heel herkenbaar en fijn om op verder te kunnen bouwen.. ook kwam er wat informatie naar boven die nieuw was voor me, maar wat (na een check van de Dierenarts) wel bleek te koppen. de verhuizing is goed gegaan en mijn merrie staat fijn op haar nieuwe plek.. Kim heel erg bedankt😊
Mariska Van der Zee
Mieke Florin
Mieke Florin
Dankjewel, Kim, voor dit heel rijk gesprek met jou van ziel tot ziel. Je hebt me met zeer verhelderende woorden een duidelijke weg helpen schetsen. Je nooit oordelende fijngevoeligheid doet me ongelooflijk deugd en stimuleert mijn groei op elk niveau. Na zo'n gesprek kan ik weer verder stromen op mijn eigen tempo. Liefs, mieke
Mieke Florin
Conny Versendaal
Conny Versendaal
Ik heb een hele sterke band met al mijn dieren. Omdat de liefde groot is, wil ik graag het beste voor ze en liefst mijn leven lang bij mij. Maar er komt een tijd van loslaten en dan is Kim er die mij houvast geeft in de keuzes die ik ga maken. Daardoor wordt mijn band met mijn paard en hond(en) nog sterker waardoor ik ze sereen kan begeleiden naar het einde van dit aardse leven. Voor het eerst heb ik niet gewacht maar heb ik een Reading van mijn 2 jarige hond laten doen door Kim. Ontzettend leuk en hartverwarmend. 💞
Conny Versendaal
Rik+Drijbooms
Rik Drijbooms
Kim geeft me af en toe voorlichting en adviezen die kloppen! Haar verslag over telephatie en reading voelt intuitief als juist en goed gedocumenteerd. Hoe jou emotionele energie er bijstaat kom je ook te weten en wat daaraan te doen om je beter te voelen...aanrader!!
Rik Drijbooms
Rik+Drijbooms
Joyce Peeters
Dank je wel voor de prachtige reading van Ronan! Zo verhelderend, bevestigend, versterkend en duidelijk daar ben ik heel dankbaar voor! Geeft me richting, rust, vreugde en een dieper begrip... ik merk dit precies bij Ronan ook Vandaag met Ronan gaan wandelen en hem daarna gekamd (wat ik eigenlijk ook doe bij het trimmen dus) en dit ging heel goed, hij liet alles toe zonder te grommen, liep niet heel vaak weg en kon er bij momenten bij gaan liggen, dus dat is alvast veelbelovend 🙂 ik blijf dit regelmatig doen vanaf nu (1x per week lijkt me voor nu een goed ritme) en dan haal ik binnenkort de tondeuse er ook eens bij, dit liet hij vroeger ook vrij goed toe... Ben heel dankbaar voor je ondersteuning en hulp Het lijkt ook alsof hij er echt begrip voor probeert op te brengen nu, dat getrim...hij straalt zoiets wel uit. Dat 'fiere' vond ik een mooi beeld, hopelijk lukt hem dat ooit ook helemaal zo! Voor nu zijn we alvast goed gestart
Joyce Peeters

Ik ga je hierbij helpen

Hier kun je kort vertellen wat jouw eigen verhaal is, wat je al hebt overwonnen met jouw dieren en hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt. Je geeft baasjes hier perspectief. Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen en dat je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst, houdt het kort en krachtig. Maak het ongeveer maximaal zo lang zoals hier.

Nog een tussenkopje

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met het baasje en het dier zal doen.

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

Hier ga je pas over de praktische dingen vertellen en wat baasjes precies krijgen bij dit aanbod. Vertel bijvoorbeeld hoeveel sessies, lessen of andere contactmomenten er zijn. Vertel wat ze er verder nog meer bij krijgen, zoals handouts, naslagwerk of andere bonussen. Benoem ook hoe lang een sessie duurt. En ook hoe frequent ze zijn, zoals 1x per week. Hoe snel kunnen ze bij je terecht?

Budget pakket

€ 147,-

Standaard pakket

€ 197,-

Pro pakket

€ 297,-

Heb je vragen over Reading?
Stuur me gerust een berichtje!

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.