Een bijzonder geschenk

Einde november maakte ik voor #Dirkplas een zielentekening als cadeau voor de inwijding van zijn nieuwe huis en nieuwe leven in Eeklo.

Hij maakte een hele grote stap met zijn verhuis van zijn leven in Aalst naar een nieuw leven in Eeklo waar hij momenteel heel gelukkig en tevreden is.

Ik stemde mij af op Dirk zijn energie en nam de kleuren die resoneerde en begon te schilderen.

Er kwam een heel uniek schilderijtje uit.

Ik gaf het cadeautje af bij de eerste dag van verhuis, samen met wat engelenkaarsjes en een aura spray voor het zuiveren van zijn huis.

Met extra mankrachten is de verhuis in twee dagen heel vlot gegaan.

Toen Dirk enkele weken later was gevallen met zijn fiets onderweg van zijn werk naar huis was ik op bezoek bij hem thuis om wat natuurlijke middeltjes te brengen.

Het schilderijtje stond mooi te pronken op de schouw, naast de foto van zijn moeder.

Ik keek naar het schilderijtje en ik zag en voelde onmiddellijk dat de energie van zijn moeder zich had gemanifesteerd in de tekening.

Als je kijkt rechts bovenaan in het schilderijtje zie je exact dezelfde gelaatstrekken en dezelfde kleding dat ze droeg en energie dan hetgeen in het schilderijtje te zien was.

We kregen beiden de energie door van zijn moeder toen we naar het schilderijtje en haar foto keken en wisten dat Dirk’s moeder duidelijk aanwezig was.

Het was een teken dat ze haar zegen heeft gegeven over het nieuwe leven van Dirk en zijn nieuwe huis en dat ze hem nog ten volle steunt en begeleid.

Dit was zo’n kostbaar geschenk, zeker aangezien Dirk een enorm goede band had met zijn moeder en zij vroegtijdig is gestorven aan kanker.

Haar ziel is enorm dankbaar, omdat hij haar als enige op het laatste moment van haar ziek zijn, palliatief heeft bijgestaan, verzorgd en gesteund.

Hoe gaat het in zijn werk zo’n tekening maken?

Ikzelf ben een kanaal dat resoneert op de energie van de ander.

Ik kies de kleuren die bij je passen om zo een schilderijtje te maken (of van je dier).

Zo zie je maar dat je altijd de juiste kleuren en tekening maakt, op de juiste moment met de juiste energie.

Door naar de tekening te kijken brengt het een heling op gang en voel je een connectie met je ‘ziel’ en ‘bron’ terug. Het gaat altijd over een thema dat je op dit moment nodig hebt in je leven.

Vaak zijn er energieën aanwezig van engelen, lichtwezens, overledenen om je duidelijk te maken dat je niet alleen bent en dat je wordt beschermd door het licht.

Ik had enige tijd geleden voor een overleden man ook kleuren als ‘roze’ getekend, dat al heel speciaal was voor een man.

Ik zag er de zee in en talrijke andere dingen en schreef er een mooie tekst over.

De dame bevestigde dat ‘roze’ zijn lievelingskleur was en dat hij het liefst naar de zee ging.

Zo zie je maar dat alles resoneert en dat alles liefde uitstraalt en dat het goed is.

Uiteindelijk komt alles goed.

Namasté, Kim

Ik ben Kim

Mijn missie is om mensen en dieren te genezen in al de dimensies. Fysiek, emotioneel en energetisch.

Nieuwsbrief Natural Health Care

Nieuwsbrief met waardevolle informatie over gezondheid, welzijn, workshops, enz.

meer blogs